טל75
-
עושה בצק רך מעט, מפזרת שמן למעלה ומניחה לו לתפוח, בנתיים לוקחת מחבת, מטגנת בצל ושום בשמן זית, מוסיפה עגבניות ומתחילה לבשל מוסיפה מעט רסק עגבניות מים, מלח, פפריקה מעט סוכר לשבור חמיצות, אורגנו וזעתר מיובשים או תבלין פיצה במידה ואין משהו אחר, צבשלת אבל לא מייבשת את הרוטב משאירה נוזלים, טועמת ומתקנת טעמים, מניחה בצד שיתקרר, פותחתאת הבצק מורחת אתהרוטב ומכניסה לתנור לחצי אפייה,מוציאה מוסיפה גבנ"צ או מוצרלה, תוספות ושוב לתנור...
הכי טעים לאכול חם, בתאבון...
לפני 3 שנים
להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר