לפני 3 שנים. 16 בדצמבר 2020 בשעה 8:58
גראנט אטקינס הוא השף הכוכב של מסעדת אליניה בשיקגו.
המסעדה נבחרה לטובה ביותר בצפון אמריקה!
שף הוא אומן שמשתמש במזון ליצור חוויה רגשית לאורחיו (כן כן אורחים לא סועדים..).
לגראנט יש טכניקות רבות של בישול מולקולרי והגשה יוצאת דופן אבל הדרך בה הוא מקבל השראה קשורה בהשראה ויזואלית ווקאלית תחושתית כל ההשראות מגיעות מכל קצוות הקשת החושית למעט אחת.... טעם!
גראט חלה בסרטן הגרון ששיתק את בלוטות הטעם על לשונו...
לשף המוביל בעולם אבד חוש הטעם.
גאון הוא אדם שאיננו חושש ממגבלותיו להיפך הוא הופך אותן לעוצמתו הכמוסה.
בתאבון (מתגעגע למסעדות שלנו...תחזרו בבקשה).