לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב
LuciferMorningstar
טנטרי אירוטי
ComingBackForU(שולט)
Mrs Velvet(מתחלפת){דאדי}
mazontrop
Abusive(שולט)
hopefully
בן בסט
Ariel Forest(שולטת)
The Mentaliste(שולט)
Mei Mei t(נשלטת)
עבד אמיתיי
Cagebunny(מתחלפת)
KINKI OZZY(אחר){Catburglar}
שליטהמוחלטת(שולט)
אלדה קלמה(שולט)
omrigg
Liber Pater(שולט)
אבא ארוך(שולט)
masoul
ענני בראשית(מתחלפת){התגשמתי}
תענוגות
מבטיח ומקיים(שולט)
יואליטו
עבד לקשר טוטאלי(נשלט)
Lady cbt(שולטת)
ONE CHANCE(מתחלפת)
עיסוי טנטרי מגבר
Wishful thinking
aum
מפלחאתעכוזךובועל(שולט)
FANTAS84
I am I'm me(אחר)
המאלף השולט בעבד(שולט)
MasterOfDesire(שולט)
קושית(שולטת)
LovingDom(שולט)
The AGENT(שולט)
Sirene
Daniel-Rope(נשלט)
Nighthawk(שולט)
IMStrider(שולט)
a מק
לרגליה(נשלט){Ms Pink​}
Mobius(שולט)
God(שולט)
joshee(שולט){ממי*}
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t}
love69{miz hyde}
O c t o p u s(שולט){ל.ס.אישה}
oron(שולט)
צופה בשקט(נשלט)
שולט בך יפה(שולט)
הקול(שולט)
LoneWolf(נשלט)
Truth Seeker
אמרפל
עקבון(נשלט)
wimpsissy(נשלט)
לא סתם עוד עבד
teacher(שולט)
המכשפה בג'ינס(מתחלפת)
םלךפןח
אופנוען סדיסט
LOWNHI
DreamBoy(מתחלף)
eran pazi
Dom ROZZ
Ed-OFF
Pseudosophical
עבד בן ארבעים בשולט
סנאי הגבעות
Littlepeach(נשלטת)
perach
prefer
submissive puppy(נשלטת)
הממתק של המלכה
נשלט שחור
generative(שולט)
מתלבש נשלטט()
הכספת
MASTER HARGAMAN(שולט)
המלכה של WOWW
קומנדו מוחי(שולט)
o m r i
Straighttothepoint
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא}
devoted for her(אחר)
King-Dom(שולט)
cermitfrog
סקרנית מסוקסת
the farm
TALMORI(אחרת)
NimNim(נשלטת)
הלוחש לנשים שמנות(שולט)
חנצ'וק(נשלטת)
SeriousFun
שמרי נפשך
לואיס קרול
זיו רון
MaBaker
חתולי קטנה(נשלטת)
Funshine{❤️Tender}
sugartie{שיבארי}
shiri mimon
Lilothebitch154'
Slavecules
עומד dom
aizik
Sweet Daniell()
טרנסית קרוסית
אליעזר
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר}
Experiencing Life(שולט)
חיים בא(שולט)
I S Y D(שולט)
MATTEO
HexaDoe(אחר)
משתעבד(נשלט)
חזירה מתלבשת שעירה
המפנק111
obb45678
tomerw(אחר)
A virginal suB(נשלט)
imper(נשלט)
Max P
Tuborg
סוליקר(מתחלף){שיר כאב}
רנסנס(שולט)
לילית*
סמית(שולט)
הפיל נחום(לא בעסק)
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
אדון בכלבה רעבה(שולט)
InSearchOfTheReal
BrutallDom
RIS
סטאר(מתחלף)
CaveM
  •  ראשי
  • בלוגים
  • פורום
  • מגזין
  • חברים
  • רשימת קשר
  • אלבומים
  • לוחות
  • בילויים
  • צ׳אט

יש גבול לפינוק?

לפני חודש. 12 במרץ 2025 בשעה 22:51

עם הייתי מתוגמלת כלכלית על כל פניה עם פטיש לכפות הרגליים - לא הייתי יודעת מה זו הלוואה. 

אז במקום כל אלה פה, שמחפשים לאונן על בהונות ללא שום תמורה אמיתית לבריאות האורתופדית (ורובם כאלה), אני מחפשת המלצה לעיסוי מקצועי ויעודי לכפות הרגליים בתל אביב. משהו באמת מושקע, מפנק ומשחרר (ואם המעסה חתיך/פצצה אז זה בונוס מטורף). 

מכירות, ממליצות? ספרו לי.  

 

או זה מה שאני מספרת לעצמי.

פשוט אין לי הסבר אחר למה הוא כל הזמן מקניט אותי עם ניצוץ בעיניים, למה כשהוא ניגש לשולחן שלי הוא נעמד או מתיישב קרוב מאוד, למה בלי שום סיבה הביא לי שוקולד טעים ולמה תמיד הוא מחייך אליי חיוך שובב ובוחן. 

וגם מי לעזאזל לוקח עט מהיד של מישהי תוך מגע מאוד הדוק בין הידיים? 

בוס, אתה מפלרטט איתי? כי אפשר להישאר ולדבר על זה כשהמשרד ריק... 

גיליתי ממש במקרה. סתם הלכתי לרגל באינסטה שלך וראיתי אותך בחולצה מכופתרת לצד מישהי, והינה אתם חתן וכלה. 

מעניין אם היא יודעת שהתחננת לגמור מולי בוידאו כשדילדו יפה יושב לך עמוק בתחת ואתה ערום מולי. 

אם אתה ממשיך איתה את הקינק  שלנו - זאת בגידה. אבל בכל מקרה אתה אפס, פחדן, חרא של בן אדם ולא מגיע לי העינוי של לחשוב עליך כל יום כבר עשר שנים. 

צא לי מהתודעה, תימחק, תניח לי. בבקשה תניח לי. 

חלמתי הלילה על האחד ההוא, the one that got away. 
רציתי להיות שלו כבר בדייט הראשון, כשישבנו על הדשא מול הים שעות. 

חלמתי הלילה שהוא לצידי, העיניים הכחולות שלו מביטות בשלי כשהוא מעלי, בתוכי, גונח ונאנק. 

למה לא יכולת להיות פה בזמן הנכון כדי שנהיה ביחד עכשיו, במיטה הזו, האצבעות שלך עוברות מהכוס אל הפה, הזין שלך בעקבותיהן. במקום זה עוד יום של אוננות ושתיקה ביננו. 

אולי יום אחד עוד ניפגש ותזיין אותי בדיוק כמו שאני אוהבת. 

מריירת על שולטים כריזמטיים אונליין ומבינה כמה חסר לי ההיבט הזה בזוגיות שלי. 

״אז תציעי לו לקחת יותר פיקוד״, זה מה שכל הזמן אומרים לי. אבל עם כמה שאני אוהבת אותו אהבה ענקית, אני לא רואה בו שולט ולא אכבד אותו בעמדה הזו. זה אפילו יצחיק אותי, כמו ילד בן 10 שלובש את הבגדים של אבא שלו.

קשה ולפעמים גם מייאש ומרגיש בלתי אפשרי לאהוב מישהו נפלא כל כך, לנהל קשר כל כך מעצים וחיובי ונהדר אבל ליפול בגלל הקינק שלי. לא בא לי יותר על הצורך הזה, לא בא לי על המיניות שלי. לא רוצה יותר. רוצה להיות ונילית משעממת ואז יהיה לי קל יותר. 

חדירה. 

איזו מילה מדהימה. לא משנה איך נשתמש בה, אני נרטבת. והכי? הכי אוהבת להיות נחדרת. 

למשל עכשיו מאוד בא לי להיות נחדרת, כשאני שוכבת בסלון עם רגליים מפוסקות, השמלה מורמת והתחתונים לחים ובקושי מסתירים את השפתיים המנופחות. 

בא לי שתשב מולי, תסתכל עלי בתאווה ותעביר אצבעות לבדיקה על הכוס. תתרשם מהרטיבות ותחדיר אצבע ועוד אצבע. תקרא לי ילדה טובה עם כוס מתמסר.

זה שחולק איתי את חיי לעולם לא יגיד את זה, אז אסתפק בלגנוח את זה לעצמי כשאני חודרת עם האצבעות שוב ושוב לתוכי. כי אני ילדה טובה ונאמנה. ורטובה. 

עכשיו כשמזג האוויר משחק משחקים של חם וקר, בא לי ללבוש כמה שפחות כשאני בסגר בבית. כל זה שולח אותי לבלות דקות ארוכות מול אתרים של הלבשה תחתונה, תחתונים פצפונים שבקושי מכסים ולעיתים אפילו לא מתאמצים לכסות. וככה מחיפוש תמים אני נרטבת ממראה גופות ערוכים, ציצים משופצים, שפתיים שפיסות בד קטנטנות מפלחות אותן. אז אני מלטפת את החזה שלי, צובטת פטמה שמזדקרת מיידית, שולחת אצבע ועוד אצבע בין הרגליים ומורחת את הרטיבות החמימה שנוזלת ממני. המחשבה לתעד בכמה תמונות שובבות את הרגעים האלה ולחלוק עם העולם לא מניחה לי. בא לי שירצו אותי, בא לי שתמונה של הגוף שלי תגרום לכם להזדקף ולהרטב ולגמור. 

 

 

התחדשתי בזהב. בחסות עצמי. 

לא תיארתם לעצמכם אילו מציאות יש פה בכלוב! 

בין כל העבדים שמתמסרים לכל כינוי שיש פה ושולטים שפותחים את השיחה ב״קראי לי אדוני״ ואפילו המשעממים שסתם שולחים הודעת ״היי״, מסתובבים אנשים מופלאים עם לב ע נ ק י , סקרנות מדהימה, סקסיות לא נורמלית וראש מטונף. הכרתי פה קסום אחד, שמסוגל ללטף אותי ביד אחת באהבה ורכות ומצד שני לספר לי בפרטי פרטים כי הוא צריך זין שולט בפה. וככה זכיתי בלוטו של הכלוב. ועכשיו, מי מכם ראוי מספיק ששפתיו המשגעות של הזכיה שלי יעטפו את הזין שלו? שווה לכם, הוא חד פעמי. 

לפעמים אחרי שהייה פה בכלוב בא לי לעשות שיימינג לאנשים.
"נשלטים" ו"שולטים" שיודעים רק להטריד, עילגים ומטומטמים שלא מסוגלים לקרוא פרופיל, אתן יודעות, הרגילים האלה שכולנו מכירות פה. 
אבל היום קיבלתי הצעה משום מקום, ללא היכרות, שבה הוא מציע לפנק אותי,לארח בביתו ולהתארח אצלי עם מס' טלפון. מדגדגות לי אצבעות לחלוק את המספר לטובת הטרלות.

רשימה חלקית:

סושי

משהו לעשן

ידיים שמלטפות את החזה

אצבעות שחוקרות וחודרות 

אותך שתצפה בי מתענגת 

שמחר לא יהיה יום ראשון 




מקובל עלי
אתר זה מיועד למבוגרים בלבד, אנא אל תגלשי/תגלוש בו אם טרם מלאו לך 18.
כמו כן אתר זה עושה שימוש ב-Cookies כדי להקל עליך את השימוש בו.