סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מתחת לפרווה

הותיק המדדה מהאינקוויזיציה של חנות התקליטים.
מכוון להדוף את השחצנות בזוהמתם החולנית של גברים עם ליהוגי אמצע החיים מהתקופה המאוחרת שלי.
(ג׳יימס מרפי)
לפני 3 שבועות. 27 באוקטובר 2024 בשעה 18:05

הכרוביות.

ענתית - עם טחינה בצד?
לפני 3 שבועות
Venus in Furs​(מתחלף) - אני מכין גם wicked טחינה כל כמה ימים (עם שום, לימון, פטרוזיליה ושמיר בבלנדר הגבוה של הנינג׳ה), אבל מטעמי דיאטה אוכל אותה כחלבון בארוחות הביניים על פרוסת לחם מלא, ומתייחס לכרובית כאל מנת ירק שמחליפה פחמימה בארוחה המרכזית (לצד העוף/דג/בקר). 😇🥦💙
לפני 3 שבועות
ענתית - עכשיו אני רעבה 😂
לפני 3 שבועות
Venus in Furs​(מתחלף) - יאללה בואי, הכנתי גם שעועית ירוקה, תרד וקישואים בנינג׳ה גריל. 😈
לפני 3 שבועות
ענתית - בתיאבון ☺️
לפני 3 שבועות
Ollie​(נשלטת) - מתי מכינים לי כזה דחוףףףףף
לפני 3 שבועות
Venus in Furs​(מתחלף) - מתי שתרצי הוד כרוביותך 🐨💜🐥
לפני 3 שבועות
Ollie​(נשלטת) - אנחנו נקבע בקרוב. ותהיה גם טחינה. אבל בלי שום.
לפני 3 שבועות
Venus in Furs​(מתחלף) - אין שום בעיה 🧄
לפני 3 שבועות
lotus in oz​(נשלטת){CharlieI} - רק שמן זית ? תבלינים? יוצאת לי משעממת, ואתה נקרא איש שלא משעמם אצלו 🙃
לפני 3 שבועות
Venus in Furs​(מתחלף) - שמן זית ובמקרה הזה תערובת הרים ישראלית של תבלינסקי.
אין כרובית משעממת, רק כרובית שמשעמם לה 😝
לטעמי אם הכרובית טרייה וצחה הטעם שלה מעודן ועומד בפני עצמו. אפשר כמובן למרוח או להטביע אותה ברטבים (או לטגן אותה) אבל זה מוסיף קלוריות ומחטיא את המטרה.
תודה רבה על המחמאה החבויה 🧛‍♂️🌹
לפני 3 שבועות

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י