אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Venus in Fursחשבון מאומת

מתחת לפרווה

God is in every petal of every wildflower
Every raindrop that quenches the thirst
Of beautiful planet Earth
לפני שלושה שבועות. יום שבת, 4 ביולי 2026 בשעה 13:39

24 השעות עם פריטי היו משמעותיות, אינטנסיביות, אינטימיות, טעימות, טקטוניות, מהנות, נעימות, and dare i say אפילו מענגות.

הרגשתי ששתינו הלכנו זו לקראת זו בזכות ההיכרות המעמיקה והמשתפרת שלנו (כבר קצת יותר משנתיים ברוטו) וצלחנו היטב גם את הקונ-פליקים.

הצלחתי לישון איתה סביר מהמצופה (הרדמתי אותה עם ״הזנב השמן של הנומה״ שהקראתי בקצב הולך ומאט), הערתי אותה בנשיקות שהפכו לליקוקים ופריטות סוחפות.

ראינו את ״הסיפור שאינו נגמר״ (פעם ראשונה שלה) והתרגשנו יחד.

 

חוויתי אורגזמה שלא בגפי לראשונה מאז אוקטובר אשתקד (וגם אז זה היה איתה). (בכלל, היא כמעט היחידה שבילתה איתי במיטה הסגולה מאז היווסדה). (יש לי לב גדול אבל מסתבר שיש בו מקום רק בשבילה). (וזו היתה אורגזמה, לא סתם גמירה).

הרגשתי שאני מצליח להרשות לעצמי להסתכל עליה כעל מישהי שאני אוהב ונמשך אליה (זה לא בשליטתי, זה קורה מעצמו).

 

יש לה *המון* אישיות שאני מאוד אוהב ומעריך למרות הבאגים אבל לאט לאט היא מבינה שאנחנו מסתדרות הרבה יותר טוב כשהיא מכירה בנחיתותה מולי ועושה מה שאני אומר לה.

הזמנתי לה מונית לפני שעה וקצת ואני כבר מתברווז.

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י