"לא יודע..אין לי שמץ איך להסביר"
זו הייתה התשובה שלי למי ששאל מה מרגיש לי מוזר/לא בסדר בעבודה החדשה
התחלתי עבודה חדשה בפיצרייה באיזור הצפון ולא ידעתי למה יש לי תחושה מוזרה
לא יודע אם זו עצלנות שפיתחתי,סתם חוסר נוחות או בגלל שזה מקום חדש ולוקח זמן להתרגל
בכל אופן..עבדתי שלוש משמרות עד עכשיו(כן ממש מעט אבל היי זו ההתחלה) ולאט לאט מתחיל לתפוס את העניין(לא צריך להיות מדען טילים בשביל זה)
ורציתי לציין כמה התרשמויות עד עכשיו:
כמה כוכביות לכם הלקוחות
* דברו חזק וברור בטלפון כי המכשיר טלפון בקושי עובד
* תיסגרו על מה אתם רוצים לפני שאתם מתקשרים/מגיע התור שלכם..יש לי עוד מיליון ואחד דברים לעשות ולהתחיל להסביר לכם הוא לא אחד מהם
*במידה ועישנתם תנו למי שלא עישן/הכי שפוי לדבר כי..ראו כוכביות 1+2
*אל תשאלו שאלות בזמן שאני עם לקוח
כי אני נותן לו את מלוא היחס כמו שאתם הייתם רוצים שאתן לכם ובמקסימום אגיד לכם "רק דקה בבקשה" ובראש אדמיין אותי דופק לכם את הראש בדלפק.
*הערה אחרונה והכי חשובה
יש לכם תלונה?משהו שלא אהבתם שהוא לא הטעם של הפיצה?
תפנו למנהל(!!!)
אני עובד פה וסביר להניח שאם היה לי מספיק כסף לתקן את מה שמפריע לכם לא הייתי עובד פה.
על עצמי:
גיליתי על עצמי שאני ממש אוהב את העומס הלחץ והדינמיות בעבודה (יכול להיות שמפתח נוגדן לעצלנות)
שהעבודה וההתעסקות בה גורמת לי לרדת במשקל(יש!!! 😄 )
4 משמרות זה לגמרי בסדר כשאין לך חשבונות לשלם וגם נשאר לך חיים וזמן לעצמך
והגילוי הכי חשוב
אם אמשיך ככה עוד כמה חודשים אגשים מטרה שאני מחכה לה כמה שנים
אז תודה לעצמי על ההשקעה ותודה לכם הקוראים על שסבלתם את החפירה
נ.ב
בתוך הקרטון של הפיצה יש מספיק שקיות תבלינים לכם ולכל מי שיאכל את הפיצה..פעם הבאה שאתם מבקשים ממני עוד שקיות תבלינים לפני שבכלל השתמשתם באחת אני אוסיף לכם את הרוטב הסודי שלי לפיצה.
תודה.
נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות אך פונה לשני המינים