שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

על הגדה

היא טוענת שהפוסטים שלי לא ברורים.
היא טוענת שכל פוסט שלי צריך להקרא פעמיים, וגם אז הוא כנראה לא יובן.

ואני? אני אוהב לשון סגי נהור. אני ציני, אירוני, סרקסטי, אופטימי, מאמין בבני אדם, מתנשא על בני אדם, אוהב את כולם ושונא את כולם. לא בהכרח בסדר הזה.
ואם לקרוא את הפוסטים שלי פעמיים מספיקים לכן כדי להבין, בואו נכיר!
לפני שנתיים. יום ראשון, 30 באפריל 2023 בשעה 21:41

ולהפך. רק אנשים שלא מבינים את המהות העמוקה יכולים שלא להיות מתחלפים. בחירת צד הנה עניין פשוט של חוסר הבנה. של אי-התמסרות לרעיון העמוק. למהות. דיברתי עם לא מעט מתחלפים בחיי (מילה גרועה, אגב. אנחנו לא מתחלפים. אנחנו כל הזמן גם וגם), ודיברתי עם לא מעט צדדניים, וברור שרק ה"מתחלפים" הם באמת קינקיים כמו שצריך להיות. רק הם והן חווים וחוות את העולם המדהים הזה בשלמותו. תעזבו אתכם מצדדניים. אנשים שלא מסוגלים ליותר מזווית ראיה צרה של העולם. רק מתחלפים מגיעים ממקום אמיתי ונאמן לעצמו של קינק טהור.

לפעמים אני תוהה אם צדדניים הם אמיתיים, או שהם פשוט משקרים לעצמם ולשאר העולם מתוך פחד, חיים בארון תמידי ואפל של בושה במה שהם באמת רוצים, ולא מעזים לצאת מהשקר אל האמת הקינקית שלהם.

וזה עצוב לי. עצוב לי שאנשים שלא מבינים את המהות ואת התוכן מגדירים עצמם כבדס"מים. הם מוציאים שם רע לכל השאר.

די, נו. השקר הזה של לבחור צד. בחייכם. אולי די?

 

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י