לפני שנה. 23 בדצמבר 2022 בשעה 12:53
כשאני נכנס לגלידריה חדשה, יש לי ריטואל קבוע.
אני מזמין גלידת וניל בלי תוספות.
סתם גלידת וניל בכוס.
זה לא שהקרם מסקרפונה לא קורץ לי,
וכן, אני קצת פוזל לגביע עם הפצפוצים.
אבל במסע שלי בין גלידריות לאורך השנים,
הבנתי שכדי לדעת אם הגלידה טעימה באמת,
צריך להתחיל עם סטנדרט ברור.
משהו שכל הגלידריות יודעות להציע.
זה אולי יכול להישמע קצת משעמם,
אבל מסתבר שוניל הוא טעם מפתיע.
לכל מקום מרקם שונה, רמת מתיקות ייחודית.
והאמת - לפעמים הוניל כל כך טעים ועשיר,
שמעולם לא חסרו לי הטעמים האחרים.
(גם פיסטוק זה בסדר)