לפני 18 שנים. 29 בדצמבר 2005 בשעה 21:03
דגדגנים מוקפצים בשמן זית
1/2 ק"ג דגדגנים טריים
1/4 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
חורצים בזהירות את קליפת הדגדגנים אך לא מסירים אותה.
מחממים מחבת עמוק עם שמן זית, ומטגנים שום כתוש.
מנמיכים את האש ומוסיפים את הדגדגנים. רצוי לא לתבל במלח.
אחרי כחצי דקה הקליפה נפתחת קצת ואז מגבירים את האש ומתחילים להקפיץ ולערבב. חשוב שהדגדגנים כל הזמן יהיו בתנועה ויספגו בשמן.
ממשיכים להקפיץ עד שהדגדגנים מקבלים גוון אדום-אש ומגיעים למצב "אל-דנטה".
אפשר להגיש עם רוטב שמנת, רוטב עגבניות ועסיס פות, וגם ללא רוטב.