לפני 12 שנים. 1 בפברואר 2012 בשעה 0:42
מי ידע שהחורף אני אמצא לעצמי סוף סוף ריפוי בעיסוק שאני לא מתחרפן ממנו.
הכנת כיסונים מסתבר עושה לי שקט בראש.
הבצק יצא נפלא. עכשיו אני סגור על המתכון שלו.
המילוי של סלמון, שמנת חמוצה 30 אחוז, ופלפל אחד קלוי על האש(כולל השחור) יצא כל כך מפוצץ טעם שהייתי חייב לאזן אותו במעט תפוח אדמה.
והפעם עשיתי את הכיסונים המשולשים, הם גם יפים יותר וגם מכניסים יותר מילוי בנוח, אפילו נסגרים טוב יותר, והאסטטיקה שלהם מהממת.
למה אני חולק את זה אתכם אתם שואלים?
כי נחמד לי :)