לפני 15 שנים. 20 במרץ 2009 בשעה 20:18
האמת, שגמני לא אכלתי את זה מעולם ואפילו לא ידעתי מה זה בכלל.
אוסובוקו הוא נתח מרגל הפרה, ובחלק מהמקרים חותכים אותו בנתחים לרוחב הרגל בעלי עובי של שניים עד שלושה סנטימטרים, כך שהנתחים נראים כמו סטייק כזה עם עצם הרגל באמצע. למעשה העצם היא לא באמצע כי רוב הבשר הינו בעצם השריר האחורי של הרגל. בשר השריר האחורי, הוא בשר קשה ומצריך בישול ארוך של שלוש וחצי שעות, כדי לרכך אותו.
חשוב מאד לקנות מעגל ולהכין אותו כשהוא טרי. הנתח הזה נחשב הצבעוני והעשיר ביותר בטעמים כמעט מכל חלקי הפרה. אם מכינים אותו נכון, הוא בגדר מעדן.
מבחינת מחיר, הוא בשר לא יקר יחסית, וניתן להשיגו טרי במחיר של 35 עד 40 שקלים לקילוגרם.
אלו היו שישים שניות על אוסובוקו.
בתאבון.