טגנו בסיר גדול בצל גדול קצוץ, עם פלפלים חריפים שהוצאתם להם את הגרעינים ופרסתם לפרוסות דקות וכחמישה שיני שום חתוכים דק.
הוסיפו לסיר ארבע כוסות מים, כפית וחצי מלח, שתי כפיות אבקת שום, כפית גדושה פפריקה חריפה, כפית גדושה קרי, כפית גדושה כמון. הוסיפו כחמישה פלפל שאטה מיובש ושום שלם מקולף.
פזרו את העוף על קרקעית הסיר, תחבו שני בצלים קטנים שלמים לרוטב. ניתן להוסיף ראש שום שלם לא מקולף, שחתכתם לו את החלק התחתון כדי שיספוג את הטעמים.
חיתכו את תפוחי האדמה והבטטה לפרוסות די דקות אך השאירו אותן צמודות והניחו בסיר בזהירות מעל העוף. ניתן גם לשים בצל שלם בינוני לידם.
בשלו כשעה על אש בינונית. לאחר מכן הוסיפו כוס וחצי מים, עדיף רתוחים.
לאחר מכן שיטפו שתים וחצי כוסות אורז והטביעו את האורז עם כף גדולה ברווחים לתוך עומק הנוזל.
הביאו לרתיחה ולאחר מכן רבע שעה על אש נמוכה והתבשיל מוכן.
לא לשכוח לספר איך יצא לכם.
***
נ.ב. אתם יודעים למה ישראלים לא עושים סקס ברחוב?
כי כולם יעמדו מסביב ויתנו להם עצות מה לעשות.