צלי כתף, שוק ברווז, עצמות עגל, מעט שומן כבש, מעט שומן אווז, תפוחי אדמה, וחמש שקיות בישול בטעמים שונים: חיטה, גריסי פנינה, עדשים, חומוסים, שעועית לבנה. למעלה ג'חנון וביצים.
המתכון:
מטגנים בצל בסיר גדול לחמין עד שמשחים.
חותכים פלפלים חריפים לרצועות ומצרפים לבצל.
חותכים חצי ראש שום, חצי ממנו לחתיכות קטנות ומוסיפים.
מוסיפים: 2-3 כפות קפה שחור, שתי כפות דבש, גרגירי הל, שני מקלות קינמון, פלפל שחור גרוס גס.
מרתיחים קומקום מים מלא. לאחר הרתיחה, שופכים פנימה.
מוסיפים שתי כפות אבקת מרק, שתי כפות שטוחות מלח בישול. ראש שום שלם מקולף.
מוסיפים: קצת שומן כבש, נתח צלי כתף (מספר 5). אסאדו, גולש, עצמות עגל לחמין. אפשר לגוון בזה.
עכשיו יש קטע. יש שקיות בד לבישול. משרים כמה מהנל (אני עושה 4-5 שקיות): משרים גריסי פנינה, חיטה, עדשים, שעועית חומה, שעועית לבנה, חומוסים יום לפני במים. מכניסים כמה מאלה לשקיות האלה בתבלונים שונים: שום ודבש, כמון קרי פפריקה חריפה אבקת שום ועוד כל מיני תיבלונים. השקיות שומרות על הטעמים מבודדים למדי, אבל עדיין סופגות מהטעמים של הסיר.
מוסיפים, תפוחי אדמה, בטטות, גזרים מקולפים וחתוכים.
מלמעלה שמים ג'חנון עטוף בנייר כסף וביצים (שלא יגעו בדופן הסיר כי יתפוצצו).
לאחר רתיחה של כשעה על הגז, מכניסים לתנור ב 100 מעלות לכל הלילה.
בבוקר כל הבית נמלא ריחות של הדבש, הקפה, ההל והחמין.
יאמי לגמרי.