בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

enjoy the silence

בלה, בלה בלה, בלה!
לפני 12 שנים. 8 במרץ 2012 בשעה 13:50

טוב שאני יודעת לכתוב. כי בלדבר אני ממש גרועה
כן כן, זה מה שאתם חושבים:)
--

בשל צורך עז שמעיק עלי בתקופה האחרונה, רוקנו את המקרר ו(!!) הפשרנו וניקינו אותו.
אז אתמול הלכנו לאכול צהריים בחוץ. בא לו פסטה.
בהתחלה הגישו מטבלים, פסטו, זיתים וחצילים.
כרגיל הוא טעם קודם, למרות שאני לא יודעת מה זה משנה כי כבר פעמיים זה לא עזר לי.
וקרה הנורא מכל. (באותו רגע זה היה הנורא מכל!)
אמרתי לו שאני מרגישה דגים.
הוא קצת צחק, מה פתאום דגים. ותהיתי לעצמי אם כרגיל אני מדמיינת.
אז הוא שאל את הגברת מלצרית שאמרה לאט לאט:
זה טפנאד זיתים. עם אנשובי.
בשנייה אחת נהיה לי שחור, בחילה, התחלתי להזיע, העיניים התלחלחו, ואני מנחשת שגם הלבנתי נורא.
הם כמובן נורא התנצלו, ובאו כמה פעמים לראות שהכל בסדר
אירוני למדי לחשוב שלפני שהזמנתי את המנה, שאלתי אם לא אופים/מבשלים/משמרים אף רכיב במנה עם בשר/עוף/דגים גם אם זה מוגש כחלבי.

זה כבר קרה לי פעם.
בתפריט היה כתוב "מטבלים, סלמון וטונה" כלומר, הדגים רשומים בנפרד והשאר הוא לא דגים. הגיון בריא לא?
אז לא.
רק ששם, כשהלכתי לאחראי משמרת להעיר ולומר שהם צריכים להסביר מה יש בכל מטבל (ד"א במקרה הזה הגבוה טעם ואמר שזה שום, זה היה איקרה) הם טענו שאני המיעוט ואני זאת שחייבת לציין שאני צמחונית.
לשם כמובן לא חזרתי. ובאופן משעשע הם פשטו רגל לפני כשנה. לא בגללי אמנם, אבל קרה.

המסקנה היא, לשאול לכל מרכיב ומרכיב. ממש להציק.
פעם גם כמעט הגישו לי נודלס שבושל בציר דגים, ומרק מיסו שמסומנת לידו כוכבית שמשמעה "צמחוני" כשמיסו עצמו זה איכשהו מדגים.

זוועה!!

iNeo - 99 אחוזים ממה שאנחנו משתמשים בהם בחיים נסתרים מהעין וללא קוד מקור. וכשאת פותחת את הקוד את מגלה דגים, יהלומי דם, חשמל שמופק מפחם שמאחוריו כורים חולניים, פועלים סיניים שאורזים לך את האיפון מקבלים דיכאון ומתאבדים, והרבה חומצה לקטית

באחוז שנשאר, אנחנו עדיין מאמינים אבל זה הולך ונעלם
לפני 12 שנים
Keeky​(לא בעסק) - גם ג'לטין עשוי מעצמות של חיות :/
לפני 12 שנים
silence​(נשלטת) - אני לא מכינה כלום עם ג'לטין, ואפילו מסוכריות גומי נגמלתי כמעט לגמרי (וזה היה קשה!!). הכמעט הוא רק למקרים שלמשל חמותי מביאה לי סוכריות מתוך כוונה טובה כי היא יודעת כמה שאני אוהבת, ולא נעים לי להגיד לא. הסוכריות המדוברות כבר שבוע במגרה
לפני 12 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י