ככה זה התחיל.
השוקולטייר (ללא שמץ של מבטא צרפתי, ואף ללא שפמפם דק. יש מה לשפר) הביא עימו שקיות אטומות ובהן כמה סוגי שוקולד גולמי: לבן, חלב, שלושה וריאנטים של שוקולד מריר באחוזים שונים וגם שוקולד בטעמים; היו שוקולדים של חברות מוכרות יותר ופחות, חברות נחשבות יותר וכאלו שהן "בררה". ובין לבין, מטבעות שוקולד הוכנסו לבאן-מארי, ועימם קצת פתיתי חמאת קקאו, וחוממו עד ששינו את מצב הצבירה.
אני הייתי הפרלין, המילוי לכל הנוזל המתוק והיפהפה הזה, שנשפך עלי בפסים-פסים, מטפטף את דרכו מחזה ועד טבור, צוואר, שכמות וגב, נקווה באזור הגומות שבישבן (יש לי גומות חמודות מאד בישבן), ומדי פעם אצבע רעבה - שלו או שלי - עברה על כל הטוב הזה, ליטפה, אספה, טעמה; מדי פעם לשון או פה מצצו ונמצצו, לכלכו ולוכלכו, עינגו והתענגו, כמו שצריך, עד שלא היה ברור אם גניחות העונג הן מהעיטוף החמים, מהטעם או מהמגע המדויק.
האבקות בבוץ - Out; לעשות אהבה בשוקולד - In, לגמרי לגמרי אין ;)