לפני 7 שנים. 23 בינואר 2017 בשעה 20:50
זה מאוד פשוט להכנה
אין בזה בכלל פחמימה אולי 1 או 2 או 3, לא יותר מזה.
קחו 100 גרם מוצרלה, שימו במיקרו חצי דקה, או דקה, עד שזה רך.
קחו ביצה ושברו על המוצרלה.
ערבבו קמח שקדים לאט לאט עד שיש עיסה קשיחה ומכובדת.
שזה מתבצע, שימי בתנור על חום לפחות של 200 מעלות ל 5 דקות.
תוציאו את זה שימו מה שבא לכם, עוד ביצה, זיתים, עגבניות, אפילו אננס, מה שבא לכם.
הכניסו שוב ל 15-20 דקות עד שאתם מקבלים את הצבע הזה
ותתענגו
זה הסם האמיתי של החיים
http://www.interload.co.il/upload/356471.jpg
מוקדש לבחורה היחידה שהיא בלתי אפשרי לשים אותה במסגרת.