לפני חודשיים. 23 באוגוסט 2024 בשעה 20:15
הטוקסיק טרייטס שלי זה שאני שמה גלידה במיקרו ל10 שניות לפני שאני אוכלת אותה וכשאני שותה משקה מוגז אני פותחת אותו כמה שיותר זמן לפני כדי שיצאו ממנו הגזים כי ככה זה יותר טעים
אה וכמובן כשמכינים פאי רועים או כל תבשיל עם בשר בתנור אני שמה אותו ישר במקפיא/בקרח ל10 דק לפני שאוכלים כדי לדמות את הטעם שיש לו אחרי יום במקרר+20 שניות במיקרו כי זה כ"כ הרבה יותר טעים מהטעם של ישר מהתנור
אמא שלי גם הייתה מוסיפה לרשימה הזאת את זה שאני מייבשת במבה ואוריאו אבל תודה לאל הסטיה הזאת דווקא מיינסטרים