לפני 4 שנים. 25 באוגוסט 2020 בשעה 17:20
באפיה!
עוגת 2 קמחים
עם תפוחים, תותים ואגוזים
בתבלון עדין של קינמון ציפורן וג'ינגר.
הכנה:
מקציפים במיקסר עם וו גיטרה
200 גר חמאה רכה
עם כוס וחצי סוכר לבן+תבלינים
עד שזה פלאפי!
מוסיפים כ2 כפות תמצית וניל וכף תמצית רום
מעבדים
מוסיפים אחת אחת 4 ביצים בטמפ חדר
ומעבדים בין כל אחת
1 שמנת חמוצה
מעבדים
לסרוגין
את הקמחים
1.5 כוסות קמח לבן
2 כוסות קמח שיבולת שועל
1 שקית אבקת אפיה
וככוס כוס וחצי חלב
כשהבלילה מוכנה זורקים פנימה את כל הפירות והאגוזים ערבוב זהיר וטוב
ולתבנית
2 תבניות אינגליש וכו
תנור על 160° 45 דקות אפיה על טורבו