בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

דף ריק

Welcome to my mind
לפני 3 חודשים. יום חמישי, 18 בדצמבר 2025 בשעה 16:43

במילואים

לפני 5 חודשים. יום רביעי, 8 באוקטובר 2025 בשעה 18:23

הסיפור של ג׳ס מתחיל בעולם פוסט אפוקליפטי, האמת שג׳ס לא יודע מה קרה לעולם ומבחינתו זה לא כל כך משנה, הוא נולד לעולם כמו שהוא, הרוס, צמחייה בכל מקום, הרבה שקט ודבר אחד ברור, הנשים שולטות, יותר נכון האמזונות.

האמזונות היו נשים רגילות שבימים שלנו היו עורכות דין, רופאות, פסיכולוגיות או בעצם כל דבר שרק הן היו רוצות להיות. אבל בעולם של ג׳ס, הן כולן אמזונות, נשים חזקות, אלימות, בעלות אגו רב וגם הרבה מאוד כבוד. 

במקרה של ג׳ס הייתה זו ארטמיס, אפשר להגיד שהיא לקחה את תפקיד האמא שלו אבל לא באמת, האמת היא שארטמיס חטפה את ג׳ס כשהיה ילד קטן וגידלה אותו כל הזמן הזה במחבוא שלה על העץ הכי גבוה באיזור.

היא סיפרה לו תמיד שהתפקיד שלו בעולם הוא לספק זרע לאמזונות, אתם מבינים? בעולם של ג׳ס אין יותר גברים כמעט, הם יותר יקרים מזהב ויהלומים, יותר חשובים מחמצן, לא הגברים כמובן? הזרע שלהם!

ארטמיס ידעה את זה, ג׳ס הבין את זה, כולם הכירו בעובדה הזאת ולכן היה חשוב לארטמיס להחביא את ג׳ס כל הזמן הזה.

ארטמיס לא רק החביאה את ג׳ס, היא שטפה לו את המוח בשיטתיות, על ידי שאמרה לו כל הזמן שהוא לא שווה כלום וכל מה שחשוב זה הזרע שלו, על ידי זה שפיטמה אותו במאכלים משמינים ומלאי טסטוסטרון כדי שתוכל לנצל הזקפה שלו אחר כך בשביל עוד זרע. 

והדרך העיקרית הייתה על ידי טקס החליבה שהייתה עורכת לו מדי בוקר צהריים וערב, מאז שג׳ס החל לקבל זקפת בוקר החלו גם הטקסים, במהלך הטקס ג׳ס נקשר לכיסא המיוחד שארטמיס הכינה לו, אחר כך היא שמה לו כיסוי עיניים ובסוף היא מניחה את קרש העץ שמונח בין רגליו של ג׳ס, בתוך הקרש יש עיגול שמתאים בדיוק לזין ולביצים של ג׳ס. 

ברגע שהקרש מונח שם גם מונחות התקוות של ג׳ס להשתחרר, בהתחלה ג׳ס עוד היה מנסה להתנגד אבל לא היה כל כך למה, ארטמיס חזרה ממנו פי כמה, וכך זה לא שינה כל כך אחרי כל שטיפת המוח. 

ג׳ס השלים עם העובדה שהוא מכונת זרע ולא יותר, וכך זה היה, יום יום ג׳ס עובר חליבה אחרי חליבה, רואה איך ארטמיס מרוקנת את הנוזלים שלו ללא יכולת להתנגד. 

כמובן אחרי כל חליבה ג׳ס היה מובל בחזרה לתא שלו או שהיה נקשר לבצע מטלות ברחבי הבית. 

תדבר אחד ג׳ס לא הבין,

למה?.

למה לחלוב אותו יום יום, מה יש בזרע שלו שכל כך חשוב לארטמיס?

ג׳ס ידע שקיימות עוד אמזונות בעולם, ושחלקן היו לפעמים מגיעות וחולבות אותו בזמן שארטמיס הייתה מסתכלת ומשגיחה, אבל ג׳ס לא ידע למה וגם לא כל כך טרח לשאול, הוא לא באמת היה בעל זכויות, יותר כמו כלי או אביזר.

יום אחד ארטמיס קשרה את ג׳ס לקראת חליבת הערב שלו, אך באמצע החליבה ממש לפני שג׳ס עמד לגמור נשמעו דפיקות בדלת. 

ארטמיס הרימה את החרב שלה והלכה לבדוק וכמובן שג׳ס נשאר כבול וקשור על הכיסא עם הזין שלו חשוף וכבר עומד להתפוצץ מהמגע של ארטמיס והטבעות שהיא שמה לו על הזין שרק גרמו לו יותר לעמוד, הוא לא יכל לראות בגלל כיסוי העיניים, הוא יכל רק לשמוע. 

 

אבל הוא לא שמע כלום, היה רק שקט.

השקט לא נמשך להרבה זמן, אחרי כמה דקות הוא שמע שוב את העקבים הכל כך מוכרים של ארטמיס, אבל דבר אחד היה מוזר, הוא שמע עוד סט של עקבים, ועוד אחד. 

ארטמיס הזמינה עוד שתי אמזונות לחלוב אותו? ג׳ס ידע שהוא לא יעמוד בזה והחל להשמיע קולות של תחנונים וגניחות חסרות אונים.

לפתע שמע קול שלא הכיר, ״זה מה שהחבאת כאן כל הזמן הזה ארטמיס?״

מה, מי זו יכולה להיות? חשב ג׳ס. אף אחת מהאמזונות האחרות לא דיברה לארטמיס כך בעבר.

״אני רואה שבנית לך כאן ממש מחלבה, והדבר הזה פשוט מדהים, כמה שחיכיתי לרגע הזה!״

״לא אל תיגעי בו!״ צעקה ארטמיס.

ג׳ס כבר התחיל להיכנס לפאניקה וראו את זה גם על הזין שלו שהחל לפעום בקולבים. 

לפתע הוא הרגיש מגע חזק על הזין שלו, כאילו מישהו מוחץ אותו, ״מממממאמאממממ!!!״ גנח ג׳ס.

״תשתוק!״ צעקה האמזונה. 

״אז זה הזין שמייצר את כל הזרע שאת מוכרת במחתרת ארטמיס!, סוף סוף מצאנו אותו, עכשיו נשאר לקחת אותו!״

״לא אני לא אתן לכם לעשות את זה!״ צעקה ארטמיס.

ג׳ס החל להרגיש איך האמזונות החזקות שברו מעליו את הכיסא והסירו את הקשירות עם הסכינים שלהן, הרימו אותו כמו נוצה והחלו לקחת אותו לכיוון הבסיס שלהם.

ג׳ס היה המום ולא ידע מה לחשוב, פעם ראשונה שארטמיס האישה הכי חזקה שהוא הכיר, נשמעה כל כך חסרת אונים, ופעם ראשונה שמישהי שהיא לא ארטמיס תפסה לו את הזין בצורה כל כך אגרסיבית. 

הוא הבין שמעכשיו חייו השתנו שוב, והוא לא יודע מה מחכה לו. 

 

המשך יגיע מתישהו.

 

לפני 5 חודשים. יום שני, 6 באוקטובר 2025 בשעה 11:45

רצה הגורל ואני פשוט סאקר לאביזרים, ספציפית כאלה שמתעסקים בגבר (כמה אגואיסטי חחח).

יש לי גם אוסף יחסית נחמד ואני מחפש להגדיל אותו ולכן גם הפוסט. 

יש לי משאבה

יש לי 2 סיליקונים כאלה שמדמים כוס

יש לי מלא טבעות וגם אחת רוטטת

יש לי גם וויברטור מגניב כזה. 

אני פונה לקהל הרחב אם יש לכם כל מיני אביזרים מגניבים כאלו ואחרים שאתם ממליצים ושהולכים טוב עם כל עולם הFemdom handjob. 

*פחות בעניין של דברים אנאליים :)

לפני 5 חודשים. יום שבת, 4 באוקטובר 2025 בשעה 9:05

אני חושב שמאז ומתמיד אהבתי את המחשבה של להיות קשור ושמישהי מרוקנת אותי, זאת הייתה הפנטזיה הראשונה, גם הסיבה שמצאתי את עצמי חלק מהעולם הזה. 

כמובן שמאז יצא לי קצת יותר לחוות ולהבין שיש לו קצת יותר להציע. 

ובכל זאת האקט המאוד פשוט הזה של לחלוב גבר קשור עד שהוא גומר אוויר מרגש וסוחף אותי כל פעם מחדש. 

למזלי יצא לי להתנסות ולהיחלב,

אפילו לנסות הריסות אורגזמה וגם קצת פוסט.

אבל אני תוהה אם אי פעם יימאס לי מזה?

לפני 8 חודשים. יום שבת, 28 ביוני 2025 בשעה 11:04

מרוב מחשבות הראש שלי ריק

לפני שנה. יום שישי, 21 בפברואר 2025 בשעה 17:27

מכירים את זה שתמיד חלמתם על משהו וחיכיתם שזה יקרה? 

כאילו ידעתם שזה מחכה רק לכם אבל לא ברור מתי ואיך זה יקרה? 

תרשו לי לשתף אתכם בחלום שלי.

מאז ומתמיד רציתי ללמוד לרדת כמו שצריך, לדעת שאני מסוגל לספק את הפרטנרית והכי חשוב את הצרכים שלה, להקשיב לגוף שלה ולתנועות. 

לא משנה בכמה סרטונים צפיתי או כמה מאמרים קראתי שום דבר לא הכין אותי לפעם הראשונה, אבל גם לא היה צורך כי משהו הרגיש לי טבעי,

על הברכיים, מתחתיה. 

מתאמץ מנסה ומתרכז רק בה. 

התנועות, הרטיבות, הידיעה שאני זה שגורם לה לזוז ככה ולהנות, זה גורם לי לתחושות שמתחרות באורגזמות הכי טובות שהיו לי. 

כשהיא גומרת אני מרגיש כמו מישהו שסיים מקום ראשון, כאילו כבשתי פסגה או זכיתי בלוטו. לדעתי זאת זכות ואני יודע שזאת רק ההתחלה ואני עוד אלמד ואשתפר. 

אגב, גיליתי מה הארוחת בוקר האהובה עליי וכנראה כבר תצליחו לנחש. 

קינקי 

לפני שנה. יום שישי, 29 בנובמבר 2024 בשעה 15:57

אחרי הרבה מאוד זמן שאני רוצה,

קניתי.

זה מדהים ולדעתי צריך להיות חובה.

לפני שנה. יום שבת, 28 בספטמבר 2024 בשעה 19:37

אחרי הרבה מאוד זמן סוף סוף החלק הרביעי בסדרה. 

————————————————

אחרי לילה של שינה רדודה על רצפה קרה מכוסים בכל ההפרשות של אתמול ומקולרים, קמו עמי ותמי לרעש ציפורניה שלה המכשפה על כלובי המגורים שלהם. 

״בוקר טוב כלבלבים, ישנתם טוב? מחכה לכם יום עמוס מאוד!״ 

עמי, שהיה מותש מהחליבה שעבר אתמול רק ביקש כוס מים מהמכשפה,״בבקשה אני חייב לשתות, אני מרגיש מרוקן. 

מרוב צמא עמי לא שם לב שיש לו זקפת בוקר, הרי גם ככה המכשפה הלבישה אותם בלבוש שמשאיר אותם חשופים להנאתה 24/7. 

״מה אתה אומר כלבלב, נראה שיש לזין שלך תוכניות אחרות.״

המכשפה נקשה באצבעותיה פעמיים וישר ארבעה כלבלבים הגיעו ולקחו את עמי משם. 

״לאן אתם לוקחים אותו?! תעצרו!.״ ניסתה לזעוק תמי.

״אני שמחה לראות שגם את קמת, גורה קטנה. מוכנה לספק אותי היום?״.

״אני רוצה את עמי ושתתני לנו ללכת הביתה!״ השיבה תמי.

״זה הבית שלכם. זאת המיטה שלך. ואלה האחים החדשים שלך, כדאי שתתרגלי או שפשוט נרגיל אותך, בסוף כולם מתרגלים.״ אמרה המכשפה בחצי ייאוש חצי חיוך.

המכשפה הוציאה מפתח ופתחה את הכלוב של תמי, חיברה רצועה לקולר שלה והוליכה אותה על ארבע לכיוון שבו עמי נלקח. 

אחרי שהלכו במשך דקה הגיעו לחדר שהכניסה אליו היא כמו של מרתף, בפנים היה חשוך והיה אפשר לשמוע את קול השלשלאות באוויר. 

״מי זה, שחררו אותי!״ צעק עמי. 

המכשפה הדליקה את האור תוך כדי שהיא מצחקקת, תמי שקצת הסתנוורה בהתחלה מהאור הבוהק לא האמינה למראה עיניה, אח שלה עמי קשור על כיסא עם מעין קרש בין הרגליים שמונע ממנו לסגור אותם ידיים מאחורי הגב כיסוי עיניים וכמובן זין חשוף. 

״מה את עושה לו? תשחררי אותו!״ התחננה תמי. 

״או אל תדאגי, אני אשחרר אותו, אני אשחרר אותו מכל הזרע שצבור אצלו, ובזמן שזה יקרה את תדאגי לענג אותי.״ 

המכשפה קשרה את תמי לכיסא שהיה מונח מול עמי, ואז ניגשה אליו, ליטפה קצת את פניו הכניסה אצבע לפיו, היא כמובן ידעה שהוא לא יעז להתנגד שהזין שלו כל כך חשוף ופגיע. 

כמובן שהשלב הבא שלה היה להזריק לו שוב את אותו חומר שהיא השתמשה בו לכלבלבים שסירבו להזדקף בשבילה וכמובן תוך דקה הזין של עמי עמד כמו שהוא לא עמד בחייו. 

״יופי, אפשר להתחיל.״ המכשפה נקשה באצבעות תוך כדי שהיא מתיישבת בכיסא מול עמי, בזמן שתמי בין רגליה.

בן רגע נכנסה לחדר גורה, ירדה על הברכיים מול עמי והחלה למצוץ לו, ״בדיוק ככה, בקצב הזה.״ ציוותה המכשפה על הגורה.

״ואת, תתחילי לענג אותי!״ צעקה תוך כדי שהיא דוחפת את ראשה של תמי לכוס שלה.  

תמי כמובן החלה ללקק את הכוס של המכשפה ולינוק אותו, היא כבר החלה להפנים שהיא לא תחזור הביתה ושכנראה עדיף לה להיות גורה טובה למכשפה. 

אחרי כמה דקות הרגליים של עמי כבר התחילו לרעוד והוא התחנן מהמכשפה לגמור. 

״תעצרי גורה!״ הגורה מיד הוציאה את הזין של עמי מהפה שלה והתרחקה מעט. 

כזאת משמעת מציפה אצל המכשפה. 

״אתה אתמול לא גמרת מספיק בשביל לספק אותי, מה יגרום לי להאמין שתספק אותי היום?״.

״אני מבטיח שאני אספק אותך המכשפה! אגמור כמה שצריך אני מבטיח!״ זעק עמי והתחנן.

חיוך עלה על פניה של המכשפה, היא הצליחה לשבור את רוחם ולהפוך אותם לנשלטים הצייתנים והממושמעים שלה.

״אתן לך עוד הזמנות, אבל כדאי לך לגמור כל כך הרבה שהגורה פה תיחנק!״

*נקישה באצבעות* 

תוך רגע חזרה הגורה למצוץ את הזין של עמי, שלא איחר יותר מדי וגמר לגורה בפה מטח כבד של זרע שהוא צבר במהלך הלילה. 

המכשפה שיכלה לשמוע על הגניחות של עמי ועל גופו הרועד שהוא גמר, ציוותה על הגורה ״מהר יותר, תמצצי לו מהר יותר, עכשיו!״

הגורה החלה להגביר את הקצב כפי שצווה עלייה. 

״איי!, דיי, בבקשה לא!״ עמי ניסה להתנגד ולהתחנן אבל לא יכל לעשות כלום מאחר והרגליים שלו מפוסקות על ידי קרש עץ. הוא לא יכל לעשות כלום בזמן שהגורה מוצצת את הזין הרגיש שלו.

״אתה מיוחד, כבר אמרתי לך. אני לא הולכת לתת לך הפסקות, ואני נהנית מהסבל שלך. כדאי שתתרגל.״ צחקקה המכשפה.  

לאחר מכן המכשפה המשיכה להתעלל בגורים במשך שעתיים עד שהחליטה שהגיע הזמן לנוח ולאכול ארוחת בוקר. היא שלחה את עמי ותמי בחזרה למגורים, כמובן שעמי היה צריך שייקחו אותו כי הוא לא יכל ללכת. וכפות ידיה וברכיה של תמי היו אדומות והיא כבר כמעט לא יכלה לדבר מרוב שימוש בפה. 

עמוק בפנים שניהם ידעו שהמסע שלהם כאן מתחיל והוא לא נגמר בקרוב….

 

סוף חלק ד, נכתב בהשראת מ׳ 

לפני שנה. יום שבת, 28 בספטמבר 2024 בשעה 5:49

לפני שנה. יום ראשון, 15 בספטמבר 2024 בשעה 17:45

היי, בתור אחד שמתמודד שנים עם השמנה רציתי לדעת מה דעת השולטות בעניין. 

האם אתן מעדיפות את הנשלט שלכן שמן/ צאבי/ שרירי או מחוטב

בכללי האם גוף חטוב משדר יותר עוצמה גברית? או שזה סתם אסתטי?

באמת שאשמח לדעת.

 

 

 

 

 

ועכשיו אחפור קצת על עצמי ולמה אני שואל את זה, היו לי תקופות של יותר ופחות אני 1.78 בערך ושקלתי 90 ומשהו (הפסקתי למדוד) ושקלתי 69.9. היום אני על73-+ ונמצא בחיטוב. לדעתי הגוף הגברי מאוד אסתטי ואני שואף להגיע לתוצאה בראש ובראשונה בשביל עצמי, מה שכן אני גם עושה את זה בשביל להעלות את הרמה שלי בשביל השולטת הפוטנציאלית, לפחות ככה אני רואה את זה.