לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

tag

פירורים

בואו נסכם על חוקי העברית.
גוף ראשון- זו אני. גוף שלישי- זו לא אני.
אם זה סיפור אז זה רק סיפור, זה לא קשור אליי אני רק מנצלת את הבמה כדי לפרסם.
והציורים לא שלי אני רק מעלה מה שאהבתי ומוסיף לפוסט
לפני יום. יום שישי, 13 בפברואר 2026 בשעה 18:51

מפרסמת אצלי מסיבת פורים של חברים אצלם בבית. מי שמעוניין בקישור להרשמה יכולים להגיב פה או לשלוח הודעה. רצוי אם דיברנו בעבר או אם יש המלצות שאתם אנשים נורמליים.. 

https://thecage.co.il/events/?events_users_concept=event&id=3480

 

 

מסיבת פורים חופשית בכפר סבא

Come as you are 🥳

 

🧞‍♂️יום שני 2.3 , 21:00 🧜🏼‍♀️

מסיבה באווירה פתוחה, בואו בתחפושות סקסיות! 🧚🏼‍♀️🧛🏼

- רחבת ריקודים 🕺🏼💃🏼

- חדר חושך 😉

- איזור ישיבה 🛋️

- אלכוהול חופשי 🍻 

 

מחיר כניסה לכיסוי עלויות : 80₪ 

מספר המקומות מוגבל ובשאיפה לאיזון מגדרי 👫

 

המסיבה לא מוגדרת מסיבת BDSM קינק או פטיש. זו מסיבת פורים רגילה - עם שאיפה לאווירה מינית, קוד לבוש חופשי, ואיזורים פרטיים.

לפני חודש. יום רביעי, 7 בינואר 2026 בשעה 13:04

סיפור זה הוא פרק המשך של 'קלישאה 1 - ראיון'

 

היא מגיעה למשרד לבושה כפי שדרש ממנה. חולצה לבנה מכופתרת שקצת צמודה מדי לטעמה, בהינתן שנאלצה לוותר על החזייה. כבר בדרך למשרד שמה לב למבטים... חצאית עפרון צמודה וגרביונים שחורים שקופים.  היא מתיישבת בעמדה שלה ומתחילה לעבור על מחברת החפיפה שהשאירה לה קודמתה בתפקיד. חושבת אולי מה שהיה אתמול ב''ראיון'' היה סוג של מס כניסה כדי לקבל את התפקיד. אולי חוקי הלבוש המוזרים האלה יספקו אותו. אבל הוא מגיע בצהריים למשרד ומיד קורא לה לחדרו. 

 

היא נכנסת ומשאירה את הדלת פתוחה כאילו זו תגן עליה. ''תסגרי את הדלת'' הוא אומר בטון משועמם, ''זה ייחוד'' היא ממלמלת בשקט אבל הוא שומע בכל זאת וצוחק, ''את עדיין מבולבלת מאי?" משמע השם החדש שלה מעביר בה שוק כאילו קיבלה מכת חשמל. כאילו פושטים ממנה את תמר של העולם בחוץ ומלבישים אותה בדמות חדשה בנוסף לתלבושת החשופה שעליה. הוא ניגש אליה מחייך ומלטף את שערה, ''התלבשת יפה חמודה, את זוכרת למה את פה?" ''כן אדוני'' היא עונה. הוא ממתין בשקט בסבלנות שתמשיך היא מבינה את זה ומוסיפה ''אני כאן לכל מה שתצטרך'' הוא מהנהן לאישור ומניח יד על כתפה, היא מבינה את הסימן ויורדת על ברכיה.

 

בימים הבאים הוא מתייחס אליה בכבוד והוא נעים לה. הוא צוחק איתה מדי פעם, מחמיא לה על עבודה טובה שהיא עושה גם אם המחמאה מגיעה בצורה של צביטה בטוסיק. היא מעריכה אותו- הוא נראה טוב, מריח טוב, היא נמשכת אליו ואפילו הזין שלו מוצא חן בעיניה והטעם גם לא רע.

יום אחד כשהיא נכנסת הוא לא מסמן לה לרדת על ברכיה אלא משכיב אותה על השולחן שלו. בשלב זה היא רוצה את זה, חיכתה לזה כבר מהיום הראשון. היא נהנית מהמפגשים שלהם ומרטיבה מהם. היא רוצה להרגיש אותו ואם היא כבר מטפלת ברצונות שלו ובצרכים שלו למה שלא תהנה מזה גם היא?  אבל היא לא נהנית, הסקס שלהם קר ומרוחק והיא מרגישה כאילו הוא רק מסמן בעלות על עוד חלק בגוף שלה.

 

הימים במשרד עוברים והיא מקפידה לא להפעיל מזגן חזק מדי כדי שלא יזדקרו לה הפטמות.גם כך היא כבר רואה עובדים נועצים בה מבטים רעבים ומתכווצת קצת בפחד אבל גם מרגישה גאווה מסויימת על איך היא מושכת אותם כל כך.  בינתיים היא מתרגלת לזה שהבוס קורא לה למשרד שלו ומורה לה למצוץ לו את הזין. לעיתים רחוקות הוא גם מזיין אותה אבל תמיד בדוגי ואלה תמיד מפגשים קצרים יותר, כאילו צריך היה לפרוק אגרסיות. היא חושבת שזה הסוד שלהם ולא אומרת על זה כלום, היא מניחה שמדובר בנושא של כוח עבורו. הוא דורש ממנה שבאופן קבוע כשהיא נכנסת למשרד שלו, תרים את החצאית עד למעלה. להישאר בגרביונים ועקבים, גם אם נכנסה למטרות עבודה בלבד. שתהיה יפה בשבילו לעין וגם נוחה יותר לשימוש אם ירצה. היא לומדת בדיוק איך הוא אוהב את המציצות שלו, איזה חלק נעים לו שהיא מלקקת ומתי השיניים שלה קרובות מדי וזה מסוכן. 

 

יום אחד היא נכנסת למשרד שלו ומרימה באוטומט את החצאית כפי שהתרגלה. כשהיא מרימה את המבט היא רואה את הבחור שקרץ לה ביום הראשון יושב מול הבוס ומחייך אליה. הבוס לא נלחץ בכלל, נראה שזה נורמלי בשבילו לחלוטין. ''היום גם עמית ישתמש בך'' הוא אומר בנונשלנט. 

היא בשוק. אבל היא מחבבת את עמית, איך תוכל להסתכל לו מחר בעיניים? למה הבוס סיפר לו על השגרה שלהם בכלל? הוא מסכן את כל מה שהיא בנתה פה. עמית תמיד היה צוחק איתה בהפסקות הקפה שלה, מדבר בנימוס כשהיה צריך להיעזר בה בעבודות המשרד. עמית היה מתאמן בחדר הכושר של הבניין בסוף כל יום עבודה ומשתף אותה במשקלים שהיה מרים. והיא מרגישה דגדוג קל מתגבר במפשעתה. היא גם חוששת להגיד לבוס לא - אחרי כל מה שעשתה, מה כבר ההבדל? ואם עמית יודע על המפגשים שלהם כנראה יכעס אם היא תסרב. אז היא בולעת את רוקה ומורידה תחתונים. 

 

הבוס מהנהן לאישור ועמית קם ממושבו, נלהב, וניגש אליה בצעד בוטח. הוא מושיט את ידו לאסוף את התחתונים שבידה ומכניס אותם לכיס מכנסיו - ''את לא צריכה אותם כאן'' מפטיר ומחליק את ידו על ישבנה השמאלי, חופן אותו בעוד הבוס ניגש אליה גם הוא. ''קדימה, את מסוגלת'' הוא אומר בעידוד ולוחץ בידו על כתפה עד שהיא יורדת על ברכיה מול מפשעתו של עמית. עמית מחייך ומפשיל את מכנסיו, מאפשר לה להתחיל ללקק את הזין שלו שעמד כבר מרגע שהתפשטה בכניסה לחדר. 

 

כעבור דקה קצרה עמית מואס בפיה ומרים אותה באוויר כאילו הייתה אחד המתקנים בחדר הכושר שכל כך אהב. הוא מפשק את רגליה ומוריד את מפשעתה עליו. היא נרתעת מהחדירה המהירה ומהקצב בו השתנה מצבה ומעמדה במשרד אבל לא מוחה בקול, רק מנסה לעכל את כל מה שקורה ולהכיל את איברו של עמית מבלי להרעיש יותר מדי, חוששת שמישהו ישמע מבחוץ מה קורה מאחורי הדלת. בצורה זו כשהיא מפושקת באוויר היא מרגישה כמו צעצוע קטן בידיו של עמית ולאחר כמה דקות נוספות הוא גומר בתוכה בחיוך שקט ומניח אותה על השולחן. הוא עדיין מחייך אליה ומתיילס אליה כחבר, מגיש לה נייר לנקות את עצמה והיחס מבלבל אותה אבל היא מקבלת אותו בתודה.

 

בימים הבאים היא משלבת בין המציצות המושקעות לבוס לבין המקרים בהם עמית קורא לה למשרד שלו ושם מרים אותה ומשתמש בה. זה אפילו לא מרגיש כמו סקס, החברות שלהם נשארת כשהייתה, בארוחת הצהריים הם מדברים כרגיל עם כולם ואז כשהיא אצלו במשרד הוא לוקח ממנה את התחתונים ומרים אותה עליו, כמה פעמים מעלה ומטה גומר בתוכה ומשחרר אותה כמו הייתה שלוחה משופרת של ידו לאוננות. אחרי שלושה או ארבעה זוגות תחתונים שאיבדה למעמקי המגירה של עמית למדה תמר להגיע למשרד בלי תחתונים כפי שהייתה מגיעה ללא חזייה.

 

לפני חודש. יום שלישי, 6 בינואר 2026 בשעה 5:49

תמר מגיעה לראיון עבודה. היא מזכירה מקצועית, ומגיעה להרשים בלבוש מחוייט וחיוך קבוע על הפנים. היא מציגה את עצמה ושומעת על מטרות החברה והשיחה עם המנהל מתקרבת לסיומה.  "חשוב שתברכי כל לקוח ועובד שנכנס. הם צריכים לדעת שאת פה בשבילם" הוא מביט בה בחיוך והיא חושבת שרואה גם תשוקה בעיניו אבל משתדלת להתעלם ממנה.  ''שאני.. פה? בשבילם?" המבט שלו ונוסח הדברים גורמים לה להרגיש קצת לא בנוח. חוזרת אחרי המשפט האחרון שלו בהיסוס כאילו מנסה להבין למה הוא מתכוון. ''כמובן שאקפיד על ייצוגיות מכובדת במשרד.'' היא מוסיפה בתקווה שזה יבהיר לו איפה היא עומדת.  "יפה . אני שמח שאת מבינה את התפקיד ו...החשיבות שלך למשרד." הוא עונה כאילו זה מבהיר לה את מה שלא הבינה. הבוס מתרומם מהכיסא ושם את ידיו בכיסיי המכנס. נראה שהוא מרגיש חזק מולה. "בואי ואראה לך את המשרד"

היא נעמדת ומיישרת את החצאית הצמודה שהגיעה איתה לראיון. אמא אמרה לה שהיא צמודה מדי אבל היא חשבה שהיא מגזימה.  עכשיו הרגישה קצת לחוצה בתוך הבד. היא ניגשת ללכת אחריו כשהוא לוקח אותה לסיור במשרד. הבושם שלו מריח טוב והוא פותח עבורה את הדלתות. אחד העובדים מהם מרים את הראש מהמסך, מסתכל עליה בחיוך, וקורץ כאילו יש להם סוד משותף. הסיור ממשיך והבוס מגיע לאזור המטבח וחזרה לקבלה. "כאן יהיה השולחן שלך. כשכל לקוח נכנס חשוב שתקומי לכבודו, תלחצי את ידו ותשאלי איך אפשר לעזור לו. ברור?"

''כלומר, להציע לו קפה?" היא מבררת.

"אם הוא יבקש - כן. אבל את לא מציעה כלום. רק מסבירה להם איפה לחכות"  הוא מניח את ידו על כתפה "ואומרת להם שאת כאן עבור כל דבר שיצטרכו" היד על הכתף מרגישה לה כבדה. היא מרגישה צורך לשבת, במקום זה היא רק עונה ''כן''.

 

"נחזור למשרד ונדון בכל הדברים האחרונים לפני שתתחילי לעבוד כאן מחר" הוא מוביל אותה חזרה למשרד, מציע לה כיסא לשבת, אבל נשאר לעמוד קצת לידה. מעליה. היא מביטה מעלה אליו, למה הוא נשאר פה? מה הוא עושה? מה יעשה? היא נזהרת לא להגיד משהו שרק יפגע בה, לכן היא שותקת.  "את יודעת תמר, את תקבלי כאן את המשכורת הגבוהה ביותר שהייתה לך עד היום. כי אנחנו מכבדים את העובדים שלנו ורוצים בטובתם" הוא נוגע שוב בכתף שלה. "אבל חשבתי לבקש ממך דבר אחד. אם זה בסדר כמובן".  ''בטח'' היא עונה מיד, ''מה זה?'' הוא צועד מאחוריה ונוגע גם בכתף השנייה "אני יודע שזה יישמע קצת מוזר. אבל השם שלך..".  ''כן?'' היא מגיבה, מופתעת - זה לא מה שציפתה. "האם תסכימי שניתן לך כאן שם אחר? השם תמר פשוט מרגיש לי לא מתאים. דתי מעט''. ''דתי?'' היא חוזרת אחריו שוב, ''לא שמעתי את זה מעולם, אבל בסדר, בשביל המשכורת הזו אתה יכול לקרוא לי איך שתרצה'' היא צוחקת, מקווה שזו התשובה שרצה. היא מרגישה את האחיזה שלו בכתפיים שלה מתחזקת כשהוא צוחק בעצמו, ואז משחרר. הוא מתיישב מולה על השולחן קרוב אליה. עדיין מעליה.

 

''אז איך רצית לקרוא לי?'' 

"אני רוצה לקרוא לך מאי. כאן במשרד את הפנים שלנו והפנים שלנו זקוקות לשם מכבד ורציני יותר. כאן יש לך תפקיד" היא מהנהנת בכובד ראש. "מאי. את צריכה להבין שמעכשיו את שייכת למשרד. וכאן יש חוקים שמייצגים אותנו. וחלק מהם הוא הלבוש".

''הלבוש? חשבתי שהתלבשתי מכובד מספיק'' היא עונה בעצב. "שקט מאי. אני מדבר" הוא משתיק אותה ללא כעס, בסמכותיות.  "ממחר את מגיעה לעבודה עם חולצה לבנה ומחוייטת, חצאית שחורה. כמו שהתלבשת היום. אבל את נדרשת להגיע ללא חזייה". הוא מחייך ומביט בה "אנחנו עובדים עם לקוחות שצריכים להרגיש בבית כאן ולדעתי בחזייה יש נוקשות מיותרת.''

''אאאני לא חושבת'' היא מגמגמת, ''אני לא חושבת שזה מקובל לקבוע לי מה ללבוש מתחת לבגדים'' היא עונה, אבל הגוף שלה מגיב בחום מיידי ומביך, נמוך בבטן. ''וגם, אתה מבקש חולצה לבנה אבל אי אפשר חולצה לבנה בלי חזייה, זה לא מקצועי''. הוא מתכופף אליה, מביט בה והיא משתתקת. "מאי....מה התפקיד שלך במשרד?"

''אממ מזכירה?, לענות לטלפונים, להכניס אורחים... אה, כן, להיות פה בשבילכם!". הוא תופס לפתע את הלסת התחתונה שלה "מאי..."          היא שואפת שאיפה חדה, לא אומרת כלום, מביטה מעלה אליו. 

 

''וואי אם הוא לא היה הבוס שלי, הייתי מתחילה איתו מזמן. איך הוא מדליק אותי..'' מחשבות רצות לה בראש בעוד היא מביטה בו מלמטה. ''אבל מה זה הדרישות האלה?? לבוש? מה זה המשרד הזה? ואיך הוא מרשה לעצמו לתפוס אותי ככה??". היא חושבת את כל זה, אבל רק עונה - ''איה''

"מאי. תחשבי טוב לפני שאת עונה....מה...התפקיד...שלך...במשרד שלי?''

''אני כאן לכל דבר שתצטרכו?'' האחיזה נחלשת והוא מחייך "קומי". היא קמה, וכשהגוף שלו קרוב אליה היא שמה לב לבליטה שצומחת לו במכנסיים. "מה השם מהיום?" הוא שואל. ''מאי'' היא עונה מיד. מסתכלת על הבליטה, לא מסתירה את המבט. לפתע יד אחת שלו אוחזת במותניים שלה. היא לא ממש מופתעת, הבינה שזה מגיע. היא מנסה לחשוב מהר אם זה שווה לה את הכסף, אבל הוא חתיך, אז מה אכפת לה בעצם? כדאי, לא? אולי ככה היא גם תתקדם פה. ממשיכה לחשוב אבל בינתיים לא מתרחקת. ידו השנייה עולה לחזה שלה, אוחזת בו בעדינות. "ואיך תתלבשי מעתה?" הוא שואל. ''חולצה לבנה מכופתרת, בלי חזייה, חצאית שחורה צמודה, כמו היום'' היא עונה בלחץ. ''אבל אדוני, הלקוחות.. הם ... יראו.'' היא רוצה לבכות אבל לא זזה.  "מאי לא כאן כדי להפריע. היא כאן כדי לעזור" הוא עונה לה.

היד על החזה גולשת לבין הרגליים שלה, מתחילה לגעת בה. הוא מרגיש שהתחתון רטוב ונדלק ומתעורר כמו חיה "את רואה מאי. הגוף שלך מבין את התפקיד שלך" היא נאנחת ופותחת קצת את הרגליים, לאפשר לו לגעת בה יותר בקלות, ליהנות מהמגע שלו. "גם אם הכבוד המטופש שלך עוד נלחם בזה, כאן את שייכת למשרד" היד שלו אוחזת בין הרגליים שלה ומשפשפת דרך הגרביונים. ''שייכת למשרד'' היא מהדהדת בפחד מעורב בחרמנות. הוא לוקח יד אחת שלה ומניח אותה על הזין שלו דרך המכנס. ובינתיים ממשיך להרטיב אותה. היד שלה הולכת כמעט מעצמה לאבזם החגורה שלו מלטפת אותו על הזין בדרך. היא פותחת אותו ושולחת יד שנייה לעזור עם הרוכסן. "ובמשרד יש לך מקום ומשמעות מאי. לא סתם בחורה. את עוזרת לנו. לי.''

היא נדלקת מהמילים שלו, והמגע שלו נעים לה. הוא חתיך ומריח טוב, והיא רוצה לנשק אותו אבל מפחדת. "ילדה טובה מאי. את רואה שכשאת מבינה את המקום שלך. הכל הרבה יותר שקט וקל" המבט שלה גורם לו לחייך ברשעות, "למטה. עכשיו!" למטה? היא חושבת.

"על הברכיים מאי. הזין שלי מחכה לנשיקה שלך" היא מאוכזבת לנתק את עצמה מהידיים שלו, אבל מתרחקת קצת ויורדת על הברכיים. מורידה לו את המכנסיים, ופותחת פה בחוסר חשק. הוא תופס את הראש שלה ופועל כמו חיה שתפסה את הטרף שלה. הזין שלו נדחק אל פיה החצי פתוח ופותח לה אותו עוד יותר. היא מאוכזבת אחרי שטרח להרטיב אותה כך היא נאלצת לשבת שם כשהמגע היחיד בגופה הוא הידיים החזקות על ראשה והזין הקשה המתדפק על לועה בקצב מתגבר. היא רצתה שיגע בה, היא רצתה להרגיש אותו, להיות איתו. לא ככה. ככה היא מרגישה שהוא רק משתמש בה. היא מדחיקה את האכזבה המוזרה הזו על סקס שבכלל לא צריך לקרות, ומתרכזת בלהרפות את הגרון. היא רק צריכה לסיים עם זה ויש לה עבודה חדשה. הבוס רק מסתכל עליה מלמעלה, נוהם וגומר לה בפה. 

"תשמרי על הכל בפה מאי. את היית טובה.'' 

הוא מתלבש ומושיט לה את כוס המים שלה שנשארה על השולחן. ''נתראה מחר'' הוא מוסיף והיא יוצאת מהמשרד מבולבלת ונבוכה.

 

לפני חודשיים. יום שישי, 12 בדצמבר 2025 בשעה 9:52

פונה לעזרת העוקבים שלי

מי שבאמת מכירים את הסיפורים

חושבים ששווה לפרסם משהו במגזין?

אם כן - איזה סיפור? (שימו לב יש להם כותרות, לא הזה עם הככה) 

אשמח לשמוע מכם (רצוי בתגובות אבל מותר גם בהודעה)

 

לפני חודשיים. יום שני, 8 בדצמבר 2025 בשעה 16:42

אז הוא סיפר לי שהוא ישן עם חברים בחדר עכשיו, ולכן עלה בכלל הרעיון של לגרום לו לאונן לידם בלילה. זה לא הסתדר ובמקום זה כתבתי את הסיפור על זה. אבל הוא קרא והתלהב מזה שהיה ההשראה. בעקבות כל זה התקיימה היום שיחה כזו:

אני: הם עדיין ישנים? ואם הייתי מבקשת שרק תעמיד אותו קצת בשבילי?
הוא: את יודעת שמה שתבקשי אעשה
אני: אני מבקשת
הוא: נוגע. זה נעים. והוא עומד
אני: מה אתה לובש
הוא: בוקסר וטי־שירט. ההוא שלידי בדיוק התחיל לנחור 😂
אני: מעולה זה ירגיע אותך שהוא לא מתעורר. רואים את היד שלך זזה מתחת לשמיכה?
הוא: אם מסתכלים רואים תזוזה. החדר חשוך. קשה לי להאמין שאם יתעוררו יסתכלו לשם ישר. ואדע לעצור בזמן
אני: אז שלפת אותו כדי לגעת?
הוא: לא, בתוך הבוקסר
אני: אז האוהל מוגבל בגומי. אני רוצה אוהל יפה
הוא: מממממ כן טאגי.

*סרטון חשוך של השמיכה ונחירות ברקע*
אם אצלם מתחת לשמיכה אולי אוכל להוסיף פלאש..
אני: רוצה שיעמיד את השמיכה, שתרגיש את השמיכה מלטפת את הקצה כל פעם שהיד שלך יורדת למטה
הוא: מממממ זה נעים
אני: עוד מעט החברים יקומו
הוא: זה באמת מוסיף.. את כל כך טובה.
אני על הקצה
אני: אז זה זמן טוב לעצור
הוא: אפשר בבקשה להמשיך טאגי? להישאר על הקצה? מתחנן עוד קצת... בבקשה
אני: וואי אתה גורם לי לרצות להחמיר את המצב חחח. אתה לא מפחד?
הוא: לא
אני: אם אתה על הקצה, לא בורחת לך איזו גניחה קטנה?
הוא: לא
אני: אז כן. תקליט לי.
לא ישמעו, הוא נוחר. רצית להחמיר לא?
*הקלטה*

אני: שחררת אותו מהגומי נכון? היד בינו לבין השמיכה. אתה עדיין רוצה להחמיר?
הוא: זה הדליק אותי ממש. כמעט הרסתי מלעשות את זה והייתי צריך לרגע להזיז את השמיכה כי גם המגע שלה היה טו מאץ'
אני: יופי אז תוציא את היד. תתפוס אותו ותמשיך לאג'ג'. מעל השמיכה. תרגיש את הבד עוטף אותך
הוא: וואו... זה נעים
אני: ואם מישהו מסתכל עכשיו בטעות, הוא לא רואה רק תנועה — הוא רואה בדיוק מה אתה עושה. היד זזה על הזין העטוף בבד
הוא: אני גם מזיז את האגן כנגד התנועה
אני: מסוגל להרטיב קצת? אבל עדיין מבחוץ
הוא: מה זה אומר?
אני: זה אומר שאתה יורק קצת על היד (בשקט) ואת מה שיש מורח על השמיכה בחלק שהכי למעלה. שם תרגיש את הבד הרטוב
הוא: בוצע
אני: אם תרטיב מספיק תרגיש כאילו השמיכה מוצצת לך חח. ואם תרטיב מספיק תשאיר עיגול רטוב למנקה
הוא: אוי פאק זה נעים

אני: אולי הוא לא רואה כי חושך, אבל אתה חושב שהוא הרגיש קצת מהתנועה?
הוא: אני לא יודע
אני: אתה מזיז את האגן, אתה חושב שהמיטה זזה קצת איתך?
הוא: עכשיו שינה תנוחה והפסיק לנחור. נלחצתי.
אני: הוא בטח חושב שאתה מתהפך מלא בלילה. חחח או שהוא יודע מה אתה עושה. כמו טינאייג'ר עם זקפת בוקר, לא יכול להתאפק. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מאונן מתחת לשמיכה מול חברים שלך 😊
הוא: מממממ.
(זו גניחה שברחה ולא הייתה כל כך שקטה)
אני: חחחחחח. מעולה. חזר לנחור?
הוא: כן טאגי
אני: כמה אתה סומך על החושך בחדר?
הוא: כמה שתרצי שאסמוך טאגי
אני: אני רוצה שתוריד את השמיכה
הוא: ירדה. הזין בחוץ
אני: תרטיב שוב את היד ותמרח את זה על עצמך
הוא: ממממ
אני: ואז תעזוב את היד
הוא: כמעט הרסתי
אני: תנשוף קצת רוח מרחוק. מרגיש חשוף? זה מדגיש לנו בראש כמה אנחנו חשופים. רוח על העור.

אני: מה הם רואים אם הם פותחים עיניים עכשיו?
הוא: הם רואים אותי מאונן עם זין בחוץ טאגי
אני: מעניין על מה הם היו חושבים שאתה חושב. אם זה היה פורנו היית הולך למקלחת. אבל לעשות את זה ככה מולם? מה עובר לו בראש? למה הוא משתף אותנו בפנטזיות המיניות הסוטות שלו? הוא חשב עלינו? הוא הסתכל עלינו כשהוא מאונן? אולי הסתכל כי זה מדליק אותו. אולי הסתכל כדי לוודא שלא נתעורר. התוצאה זהה.
הוא: למה זה מדליק אותי כל כך מה שאת כותבת...
אני: כי אתה מתבייש. מה הם יחשבו אם הם יראו. אני: אם הייתי יכולה הייתי אומרת לך לקום. אבל אני באמת חוששת בשבילך שמשהו יקרה.

אבל אני חושבת שאין לי עוד איך להחמיר את מה שקורה בלי להגזים. רק לתת לך עוד ליהנות... אז אני אלך להתארגן עכשיו ואתה תתחיל להרגיע
הוא: בבקשה תישארי, מתחנן לעוד קצת זמן טאגי
אני: לא. היה מספיק. ואתה צריך להתכסות ולהירגע.
לעזוב את הזין ילד. אנחנו לא נוגעים שם בציבור 😉 זה הגוף הפרטי שלנו.
הוא: אחד התעורר
אני: שמחה שבסוף הטיימינג היה מושלם למרות שהתחננת חחח

 

לפני חודשיים. יום ראשון, 7 בדצמבר 2025 בשעה 15:13

איך היא אוהבת לגרום לו להרגיש כמו טינאייג'ר מבוייש. להדליק אותו לנשק אותו בלהט להעמיד לו את הזין ולקחת לו את כל האוויר דווקא כשההורים שלו עומדים לבקר. להשאיר לו שריטה אחת לא מוגזמת אבל ברורה על כל הגב דווקא כשהוא הולך לים עם חברים, לא סימני שיניים או היקי מיני מדי רק שריטה שיכול היה לקבל בכל מקום אחר אבל כולם ישאלו את עצמם והוא לא יגיד כלום.

 

השבוע הוא בבסיס במילואים. מתגעגע אליה מאוד כמובן אבל רגוע סך הכל, בכל זאת הוא גמר איתה בשבת כשהיה בבית. הוא מחכה להודעה ממנה בערב כי עבד קשה עם כולם כל היום. אחד החברים במקלחת ואחד כבר נרדם. בתשע היא עונה סוף־סוף, חזרה מהאפי האוור עם חברה, היא אוהבת לצאת כשהוא לא נמצא כדי לא להרגיש לבד בבית. ''איפה אתה?" היא שואלת, שאלה שהפכה אצלו לטריגר זה מכבר. הוא אוהב להתכתב איתה כשהיא חוזרת הביתה מבוסמת ובמצב רוח שטותי וברור מהשאלה שלה שבא לה לשחק. ''אני במיטה העליונה בחדר'' הוא עונה לה, מצטער על חוסר הפרטיות בבסיס. ''מעניין'' היא עונה ומלחיצה אותו מעט.

 

''איך היה עם נועה?" הוא מנסה לשנות נושא כדי לא להיסחף למשהו שישאיר אותו מתוסכל ללא אפשרויות. הוא מדמיין את החיוך שלה מעבר לקו כשהיא לוקחת את הזמן לפני שהיא עונה. ''שחק איתי קצת'' הוא מקבל הודעה/טיז/הוראה לא ברורה. ''מה לעשות?" הוא שואל בחשש קל. ''תאג'ג' קצת בשבילי'' היא מסבירה. הוא מקבל את גזר הדין ומתחיל לרדת בסולם מהמיטה לכיוון חדר השירותים. הוא יודע שהיא לא תיתן לו לגמור כל כך קרוב לגמירה הקודמת שלו. מבין שהמשחק הזה נועד אך ורק לצורך הבידור שלה, אבל שמח לשעשע אותה תמיד.

 

''לאן נעלמת?" מופיע על המסך והוא ממהר להקליד ''בדרך לשירותים, שנייה..." אבל נעצר באמצע הצעד כשהוא רואה שהיא הגיבה באימוג'י 👎 על ההודעה האחרונה. ''לא לשירותים תישאר במיטה'' היא מבהירה לו. ''אבל, '' הוא מתחיל להקליד ומוחק. לא יודע מה לענות על זה. ''חשבתי שרצית שאגע בעצמי..'' הוא מנסה לברר והיא עונה ''נכון, במיטה''. אולי היא לא הבינה שיש פה עוד אנשים הוא מקווה אבל אז היא מוסיפה ''הם ישנים מאמי, תתכסה בשמיכה ואתה במיטה למעלה אף אחד לא ישים לב''.

 

הוא מסמיק כל כך, הלב דופק בכוח. הוא חוזר למיטה ומתכסה בשמיכה, מכניס יד למכנסיים ולא מעז להזיז אותה בכלל. ''אני מפחד מלכתי'' הוא מנסה והיא עונה ''אני יודעת, זה ממש חמוד''. ''חושך, נכון?" היא מנסה לעזור לו. ''מה כבר יראו? בליטה בשמיכה? אתה רק גוש שחור ברקע'' הוא מתחיל להזיז את היד מעלה מטה ממש לאט אבל הזין שלו מגיב מהר. הדופק הגבוה וההוראה הישירה ממנה עוזרים.

 

''יותר מהר'' מגיעה הודעה כאילו היא שם צופה בו. ''המיטה תחרוק'' הוא מתרץ אבל מגביר מעט את הקצב רק כדי להרגיש כאילו עמד במשימה. ''אוח כן מאמי תחרוק בשבילי'' היא כותבת לו והמשפט הזה מדליק אותו כל כך. איך הוא רוצה לעשות הכל בשבילה. הוא מדמיין אותה בבית נוגעת בעצמה למחשבה עליו שם בבסיס הקר. מרוב ריגוש וכשהוא מנסה לשמור על יציבות מקסימלית הוא מצליח להקליד רק ''כן'' כשהוא מגביר את הקצב רק טיפה ושומע חריקה קלה ראשונה.

 

''תכסה את הראש בשמיכה מאמי. כמו ילד שקורא עם הפנס'' הוא מפסיק לחשוב ומבצע. מה זה משנה רואים רק גוש שחור נכון? ''אתה מכוסה טוב לא לדאוג. אף אחד לא רואה אותך אתה מסתתר. כמו ילד שמגלה אוננות לראשונה. אין פרטיות או זמן טוב. מאוננים איפה ומתי שאפשר.'' היא כותבת הרבה והוא מבין שהיא מתקרבת לשיא שלה. הוא ממשיך לשפשף בקצב הכי מהיר שהוא יכול מבלי לעורר חריקות נוספות מהמיטה. הוא שומע את החייל במיטה למטה מתהפך גורר חריקה קלה מהמיטה ואחריה נשימות עמוקות המצביעות על כך שהוא עוד ישן. ''תחרוק עוד קצת בשבילי'' היא כותבת והוא מנסה להקליט לה חריקה חזקה אחת של המיטה, מת מפחד שאחד מהאחרים יתעורר.

 

''אוח כן אם חבר שלך מתעורר עכשיו הוא רואה שתי בליטות מתחת לשמיכה נכון? אחת של הראש ואחת של הזין? איך הילד החמוד שלי מתחבא ומאונן מולם בחדר'' היא אומרת והוא מבין שהיא גמרה ובוחרת רק להעמיק את ההשפלה שלו עכשיו. ''אני יכול להפסיק עכשיו?" הוא שואל והיא מאשרת אכזבה מסויימת מכך שאף אחד לא התעורר, אבל גם בשמחה על כך כי היא יודעת שהוא היה סובל מזה כנראה מעבר לנחוץ. ''תודה חמוד היה לי כיף. לילה טוב'' היא משחררת אותו ונרדמת משאירה אותו לנסות להוריד את האוהל שהקים שם בחדר.

לפני חודשיים. יום חמישי, 20 בנובמבר 2025 בשעה 15:19

''קח איתך את הצעצוע הסגול היום''

זה כל מה שהוא קיבל, כל מה שידע על ההפתעה המצפה לו היום. הוא לא ידע למה, או מתי תחליט להשתמש בו. מתי יקבל את ההוראה להחדיר אותו, אם בכלל. יום רביעי הוא יום עמוס אצלו, אחרי העבודה הוא הולך לאימון טיפוס ומשם לערב פוקר עם החברים. קיווה קצת בליבו שלא תעשה לו את זה במהלך המשחק עם החברים אבל כבר למד לא להגיד לה דברים כאלה. 

בעבודה כל היום עובר עליו בציפייה, כל הודעה ממנה יכולה להיות הוראה ללכת לשירותים. אבל היום עובר והוא מסיים וממשיך בשגרת יומו. כשהוא נכנס למתחם הטיפוס הוא רואה אותה, לבושה בחצאית קצרה וחולצת בטן ושיערה אסוף בשתי צמות, מי שלא מכיר אותה יכול היה לחשוב שהיא בחורה עדינה וקופצנית בעלת מחשבות טהורות בלבד. הוא ניגש אליה מלא הפתעה ומחבק אותה חיבוק חזק. בזמן החיבוק היא לוחשת לו ''תכניס אותו כשאתה מחליף בגדים לטיפוס'' ואז מחייכת אליו חיוך של שטן קטן. 

הוא יוצא מחדר ההלבשה עם הפלאג הסגול בפנים מתחת למכנסי הטיפוס שלו. מרגיש לחוץ וקפוץ במקום השיחרור הדרוש למתיחות לפני אימון כזה. כשהוא מתיישב מול הספסל השימשי שהיא בחרה לה, הוא מנסה למתוח מעט את שרירי הרגליים והיא בינתיים מסבירה לו את מטרת הביקור שלה היום. 

''כמה זמן כבר לא גמרת חמוד?" היא שואלת בעדינות.  ''שבוע'' הוא עונה בשקט ומסמיק,  ''אה זה בסדר, תקין לדעתי'' היא מצחקקת.  ''אז הלילה אחרי הפוקר, תקבל שתים-עשרה דקות של זמן התייחדות עם כפות הרגליים שלי כמו שאתה אוהב. ואם תספיק לגמור בזמן הזה - מותר לך.'' הוא מסמיק קצת יותר ומנסה להרגיע את ההתרגשות שמתעוררת במכנסיו.

זה עדיין לא מסביר את מטרת הביקור שלה או את הפלאג הוא חושב וכנראה שפניו מסגירות חלק מהחשש שבליבו כי היא צוחקת שוב.  ''אני יודעת שאתה לא אוהב שאני סתם יושבת פה - כדי שלא אשתעמם, לכן הבאת לי היום צעצוע 😈.  אתה תתאמן בטיפוס שלך ואני אשלוט ברטט שלך מכאן ואפריע לך מתי שארצה.  אחרי מסלול חימום אחד ברמה 1 תעבור לרמה 3-4 שאני יודעת שנוחה לך, ועל כל מסלול שלא תצלח או שתיפול ממנו בגלל ההפרעות שלי - אתה מאבד שתי דקות מהזמן שלך בלילה.'' היא סיימה את ההסבר ונראתה כל כך מרוצה מעצמה שהוא לא יכול היה שלא להרגיש מרוצה גם הוא. 

לטפס עם הפלאג נראה לו קשה מספיק, בטח בתוספת המבוכה שלו מכך שהיא יושבת וצופה בו והחשש מהרטט שיכול להפתיע בכל רגע - העצבים שלו דיגדגו בכל הגוף אבל הוא קם וניגש למשימה. את מסלול החימום היא נתנה לו לסיים ללא כל התערבות כדי לאפשר לו לחזור למוד הדרוש לו לטיפוס. משם הוא המשיך למסלול ראשון ברמה 3 אותו סיים בקלות יחסית וקיבל רטט חלש ונעים כפרס בזמן שירד מסופו. הוא התחיל להינות מהמצב וניגש למסלול הבא במרץ מיוחד אותו ניתן להשיג בעיקר על ידי עוררות מינית שכזו, במחשבה על שתים-עשרה הדקות שמחכות לו הלילה ועל הפלאג שהתחיל להרגיש נוח יותר באחוריו. 

את המסלול הבא הוא התחיל בהיסוס אך צבר ביטחון כשהתקרב לקצהו העליון, אך מטר מהסוף הפתיע אותו רטט חזק שגרם לו להתכווץ באופן אוטומטי ולשחרר את אחיזתו בקיר. ההפתעה התחלפה באכזבה מיידית מכך שעליו לרדת מהקיר ולנסות שוב, ואז האכזבה התחלפה בהאשמה עצמית כשהבין שההשלכות לא מסתיימות בניסיון נוסף הפעם אלא ששתים עשרה הדקות שלו בגן עדן כבר הפכו לעשר. 

חדור מוטיבציה הוא מתחיל את המסלול שוב. מאמין שהוא יודע למה לצפות, וכיוון שניסה את המסלול הזה כבר, חשב שיוכל לטפס אותו במהירות ובכך להימנע מנפילה נוספת. אבל השטן הקטן זיהתה את התוכנית שלו והפעילה רטט בעוצמה בינונית מיד מתחילת המסלול בלי לחכות לסופו כמקודם. הרטט המתמיד מבלבל אותו וגורם לטיפוס המהיר שלו להאט עוד ועוד עד שהוא נשאב למחשבות על הלילה ועל איברו המתעורר ומתחכך במכנסיו. הוא משתדל להמשיך ולטפס אבל מאט שוב ונתקע באותה נקודה ממנה נפל בפעם שעברה מנסה לחפש את הצעד הבא שלו ולא את התחושות העוברות בגופו.  אחרי דקה שלמה בה הוא תקוע באותה נקודה לא מוותר אך גם לא מתקדם הוא מכווץ כל שריר בגופו ומתמקד בסוף המסלול אליו עליו להגיע. הוא מזנק מעלה מתעלם מהרטט המבלבל אותו ונוגע בנקודת הסיום. הרטט נכבה והוא חוזר למזרן המצפה לו למטה.

הוא פונה לזוגתו האהובה במבט מתחנן ומתחיל ללכת לכיוונה אך היא צועקת לו מרחוק ''יש לך ארבעה מסלולים מאמי'' כמו כל בת זוג תמימה מעודדת ותומכת, וכאילו לא הטילה עליו אתגר כמעט קשה מנשוא. הוא מרכין ראש וחוזר אל הקיר להתחיל את המסלול השני בו היא מפעילה רטט חלש בנקודות קשות אבל לא מצליחה להפיל אותו. את המסלול השלישי לעומת זאת הוא נופל פעמיים (נותר עם שש דקות בלבד). אחרי הפעם הראשונה הרטט לא מפסיק במהלך הירידה ורק מתחזק כשהוא מתחיל בפעם השנייה כך שרמת הגירוי גורמת לו ליפול כבר בתחילת המסלול. לכן הוא חושב שהיא ויתרה לו קצת כשאיפשרה לו לסיים אותו כמעט ללא הפרעות בפעם השלישית. 

את המסלול הרביעי הוא מתכנן כל צעד מראש לפני שניגש לקיר להתחיל. הוא כל כך רוצה לגמור היום ולא חושב שיוכל לעשות זאת בתוך ארבע דקות אוננות בלבד, אפילו אם רגליה תחובות בפיו. הוא מעיף מבט אחרון לכיוונה ומיד מרגיש רטט עדין המסמל לו שהיא ראתה והבינה את מצוקתו. אולי היא תרחם עליו הפעם, הוא חושב, וניגש להתחיל בטיפוס. הטיפוס מתחיל בשקט והשקט רק מפחיד אותו יותר. לפני כל צעד הוא מכווץ את השרירים הטבעתיים המחזיקים את אותו ''קוץ בישבנו''. הוא בחצי הדרך מתקדם לאט מפחד לעשות צעדים חדים מדי מתוך חשש שהשקט יהפוך כל רגע לסערה. 

הוא מגיע למדף, השלב הקשה ביותר במסלול ולפני שהוא נתלה ממנו - הוא מרגיש את הרטט מתחיל, חלש, עדין, אך נוכח. הוא לוקח נשימה עמוקה ועושה את הצעד הבא בזהירות כשברגע שהוא תלוי הפוך הוא מרגיש את הרטט מתגבר. כמה היה רוצה לשחרר עכשיו מהטיפוס ופשוט להינות איתה מהטיפול המסור שהעניקה לו היום. אבל אסור לו לוותר על הדקות היקרות בלילה. הוא מתעלם וממשיך מנסה לעבור לנקודה הבאה בעזרת שרירי בטן אבל ברגע הקריטי ביותר הרטט מתחזק מאוד ונפסק באחת מה שמפתיע אותו מאוד וגורם לו לאבד אחיזה בפעם הרביעית באותו אימון. מה שמשאיר אותו עם ארבע דקות בלבד במחסנית הלילה. 

הוא יורד למטה בשקט ובלי להחליף מבטים או להגיד מילה נוספת משחזר בדיוק את אותו המסלול. היא מפעילה את הרטט באותן עוצמות ובאותם מקומות בדיוק כמו קודם והוא מסיים את המסלול ואת האימון גם יחד.  באותו שקט הוא לוקח את חפציו והולך למקלחות להחליף בגדים, ולהוציא את הצעצוע שסיים את מלאכתו.  רק ארבע דקות. מה יעשה? 

כשהוא חוזר אליה נקי היא מנשקת אותו נשיקה ארוכה והוא מרגיש איך הוא נמס לחיבוק שלה. הם הולכים לשתות קפה והוא מרגיש שהיא מרוצה ממנו גם מכמה שהצליח וגם מכך שנהנתה להפיל אותו כל פעם כמו דמות במשחק מחשב. ובסוף, העיקר שהיא נהנתה ממנו. גם הוא נהנה מאוד מכל האימון הזה ונשאר כמובן מרוגש ודלוק, אבל גם קצת מאוכזב מכך שהזמן שלו בערך צנח מעשר דקות לארבע דקות בודדות. את זמן הקפה המשותף שלהם הוא מנצל להרגת הצורך הבוער בו, לפני משחק הפוקר עם החברים. 

משחק הפוקר עובר עליו בשקט יחסי. הוא עדיין מגורה מהאימון, ומהרהר רבות על מה שמחכה לו בערב. אבל לא מוסח מדי מכדי להינות מהמשחק וחבריו לא שמים לב למצב רוחו המבלבל. הוא מגיע הביתה מלא ציפייה, אמנם שבוע זה לא הרבה זמן בשבילו אבל אם לא יספיק לגמור היום הוא ידע שמצפה לו שבוע נוסף. בימים אחרים כשהיא הייתה במוד המתאים היא השתמשה בו כדי לספק אותה כמה שיותר, אך גמירותיו שלו נותרו ספורות. 

היום יש לו ארבע דקות שהן רק שלו. מעניין כמה היא תנסה לעזור לו, לספק אותו. תהה לעצמו בעודו מתפשט כהרגלו בכניסה לחדר השינה, שם מצא אותה קוראת ספר במיטה. הוא ניגש עירום לקצה המיטה, ומתיישב לצידה על הרצפה. מחכה לשמוע מה תרצה שיעשה עכשיו, משחזר הביתה והתפנה לסיים את מה שהתחילה כבר מהבוקר. לאחר כדקה שקטה הוא מכחכח בגרונו לוודא שהיא שמה לב לכך שהוא מחכה בסבלנות. היא רק מרימה את ראשה ואומרת ''כן חמוד בהחלט לא שיעמם לי היום.'' היא מרימה רגל על רגל ומושיטה את העליונה להצמיד את כף רגלה לפניו. ''אז קח לך את הזמן שנשאר - ארבע דקות - ומותר לך לגמור'. ברגע שהיא מסיימת את המשפט היא חוזרת לקרוא את הספר שלה והוא מבין שעליו לטפל בעצמו לבד. 

הוא מפעיל סטופר לארבע דקות ומורח חומר סיכה על ידו. הוא מלקק את כף הרגל שמולו בעודו משפשף את עצמו לקשיות. קובר את פניו בקשת כף רגלה ומנסה להתרכז בעוררות שלו, להיזכר ברמת הגירוי הקיצונית אליה הגיע במהלך האימון הקשה שהיה היום. שלוש דקות עברו כבר ונותרה לו עוד אחת אחרונה. המחשבות הללו לא מספיקות והוא נלחץ. הוא חושב על כמה מושפל הוא מרגיש כשהוא מאונן ככה כשפיו מתוח על כף רגלה, קצוב בזמן, והיא אפילו לא מתייחסת אליו. הגמירה שלו מיותרת עבורה, היא רק מאפשרת לו אותה כפרס על המשחק בצהריים ואפילו הפרס הזה לא מובטח. השעון מתקרב לסיום וברגע האחרון הוא מצליח לגמור ומשפריץ לתוך כף ידו, אותה הוא הולך לשטוף לפני שיכין להם ארוחת ערב. 

''תודה על סיום מושלם ליום מושלם'', הוא אומר לה והיא רק מהנהנת כשהוא יוצא מהחדר.

 

לפני 4 חודשים. יום שלישי, 7 באוקטובר 2025 בשעה 20:40

Stop looking kinky to me

It’s simply artsy, but it

seems like shibari to me

I mind my business,

God’s my witness that I don’t provoke it

It’s kinda making me wet

 

אז תמיד אמרתי שיש אומנות בשיבארי.

נראה שיש גם שיבארי באומנות 😊

לפני 6 חודשים. יום ראשון, 20 ביולי 2025 בשעה 17:45

הוא מולי על הברכיים
מחזיקים שתי ידיים 
אני מזכירה לו לנשום עמוק, פנטומימה של לשאוף ואז לנשוף
הידיים, הנשימות, המבט בעיניים ובעיטה בביצים. 
= אינטימיות

לפני 7 חודשים. יום ראשון, 22 ביוני 2025 בשעה 11:48

 

במיתולוגיה היוונית, הקטה הייתה אלת העולם שמעבר, הכשפים והצמתים. היא לא הובילה, רק עמדה בצומת והחזיקה שלושה לפידים המאירים את הדרכים האפשריות. לפניה היו שלושה כיוונים, שלושה ראשים, שלוש פנים של האמת. הבחירה ניתנה לעובר בדרך, היא רק הייתה זו שהפגישה אותו עם עצמו. בבחירות שהציעה, לא היה צד אחד נכון – היה רק המחיר, והיכולת לשאת אותו.


גם אני, כמו הקטה, עומדת בצומת. לא מדריכה, לא דוחפת, רק מציבה בפניהם בחירה. לא בחירה פשוטה בין טוב לרע – אלא שילוב של תשוקה עם משהו שקצת קשה לבלוע. עונג עם מחיר. הקלה שכרוכה בויתור. אני לא מענישה ולא בוחרת במקומם, רק מגישה להם את שתי האפשרויות, ומחכה לראות איך הם מתמודדים.

.

אסור לו לגמור, הוא מתוסכל אבל מתמודד והולך לישון. זה בסדר מחר כבר יטפל בזה. הוא מתעורר בלילה לאזעקה, כבר כמעט שנתיים מלחמה. אני מנצלת את ההזדמנות - כשיוצאים מהמקלט אתה בוחר אם לחזור לישון או ללכת לאונן. בתוך מקלט עם אנשים נוספים ולחץ של מלחמה ובלבול של אמצע הלילה - כנראה שהפתעתי אותו קצת 😄. ''איך גרמת לי למצוא את עצמי ככה בשעה כזו?" הוא מעדכן אחרי כמה דקות ואני שולחת אותו לישון כשסיים.


.

מאוחר, הוא כמעט נרדם. ''אתה ער?" אני שואלת. ''כן כן'' הוא עונה בעיניים עצומות. ''כמה אתה ער?" אני מקשה. ''בערך 20 אחוז'' הוא מתחכם איתי. אני מתחילה ללטף לו את הזין ושואלת שוב, הוא מעלה אחוזים, אנחנו ממשיכים ככה עד בערך 70 אחוז אבל אני כבר לא מאמינה לו אז שולחת יד שנייה לדגדג אותו. זה כבר יביא אותו ל100 אחוזים אני בטוחה. הוא מבקש שאפסיק, אני עוצרת את שתי הידיים. באותו רגע שנינו מבינים את המשוואה החדשה שנוצרה. אני חוזרת לענג אותו ולדגדג אותו במקביל ואם הוא מבקש להפסיק, או מתפתל כדי לברוח מהדגדוגים גם היד השנייה מפסיקה. 

אוח לראות אותו מתאפק לא לעצור אותי 🥵 כשהוא גונח ואני שואלת ''מה אמרת? להפסיק?" לזהות את השילוב בין ההקלה לאכזבה בכל פעם שאני מפסיקה, כשהוא לא יודע בעצמו אם הוא רוצה שאתחיל שוב.

.

הוא שואל אותי ''את אדם של נוטלה או השחר?''
''נוטלה ברור'' אני עונה והוא מצהיר בביטחון ''יופי, זה דיל ברייקר אצלי. חייב נוטלה''
אז כמובן שהערה כזו הייתי חייבת לבדוק. 

אני מגיעה אליו עם קופסא של שוקולד השחר, מעבירה חלק מהשוקולד לשקית לצורך זילוף קל. ניגשת אליו למיטה ושואלת אם שוקולד השחר זה באמת גבול, הוא מביט בי ובקופסא שביד שלי במבט מסכן ואמר שלא... אני טובלת אצבע בשוקולד ונותנת לו ללקק. לאחר מכן מורידה אותו לרצפה ומזלפת על כף הרגל שלי ומגישה לו אותה לליקוק. הוא מתלונן שכמות השוקולד גדולה מדי, מה שמכעיס אותי אז אני מרחיקה ממנו את הרגל כשהוא ניגש לנשק אותה. ''אם זה יותר מדי אז אל תלקק, אתה לא חייב - זו בחירה שלך.''
הוא מבין ומבקש יפה אז מקבל את הרגל בחזרה ומנקה הכל כמו שצריך. 

הוא מבקש לעלות אליי למיטה ונענה בחיוב. מנסה לנשק עוד איזורים ומקבל סירוב. הוא שוקל את המצב ושואל אם יוכל לנשק אם זה כולל שוב שוקולד השחר. כשאני מסכימה הוא מזלף עוד מהמחיר וניגש לסעודה 😈.