בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

לא מספיק?

מגרה מוֹחוֹת, לְבָבוֹת ואיברי מין...
לפני חודש. יום שני, 23 בפברואר 2026 בשעה 13:59

סט תכלת על גופך, עירומה חלקית עוד לפני שנכנסתי לחדר.

אמרתי לך שאת תענשי עוד בשיחה שלנו, אני נכנס לדירה, ישר הסתכלת עליי, נשמת, והלכת לכיוון החדר אמבטיה. אני מסתכל עלייך מסתובבת והולכת, בזמן הזה אני רואה את התחת העסיסי שלך מקפץ אפילו בלי שתרצי... התחרה שאת לובשת תופסת את המותניים שלך , התחתון נכנס לתוך שני הפלחים, כנראה מרטיב אותך כשאני מאחורייך, והבד נצמד לחורים שלך...

אני הולך מאחורייך, ונכנס לחדר אמבטיה, רואה אותך, את העיניים החומות שלך מתחת למשקפיים, מסתכלות על המראה מולך, בודקת את עצמך, קצת חרמנית קצת מובכת. איך הסט יושב עלייך... איך החזייה תופסת את השדיים שלך... בודקת שהתחתונים מסתירים את השפתיים שלך למטה.

"על האמבטיה, תחת למעלה" אני אומר לך, הדבר הראשון שהוצאתי מהפה.

הידיים שלך נשענות בתוך האמבטיה, החזה שלך על תחילת האמבטיה.

"לא לא. אני רוצה שיכאב לך בשדיים. שיהיה לך קר." אני אומר, ומתחיל להוריד את החזייה ממך. עם יד אחת, יותר מכמה שניות, השדיים הסקסים והעסיסיים שלך, שנשענות על האמבטיה והחזייה שתופסת את כל העסק הגדול והיפה הזה, מאתגרות. זה נפתח.

את מורידה את החזייה ושמה את השדיים החשופים שלך על האמבטיה הקרה. "אהה" יוצא מפיך, כאשר הקור פוגש את החזה שלך והפטמות.

התחת מולי, והשיער הגלי, שחור-חום, יורד מהעורף לכיוונו... אני מכניס את היד שלי לשיער שלך והאצבעות מעסות את ראשך... הקרקפת... עד שאני מוצא את האחיזה שאני רוצה. מזיז ומושך לך את הראש בזמן שאני מתחיל להפליק לך על התחת כמה פעמים. לאחר כמה סטירות אני אוסף את השיער ושם אותו מעל כתפך, לכיוון האמבטיה, שאוכל לראות את כל הגב שלך...

אני מסתכל מהצד ורואה את השד שלך. הסייד בוב שלך... בזמן שהוא נמחץ על האמבטיה. יפה כל כך... מהפנט... מצד אחד רואים, מצד שני לא... קסם.

אני נעמד מאחורייך. מתחיל להכות את התחת שלך. 3 סטירות. 8 סטירות. 15. אני שומע אותך ממלמלת בקול "אח... זה כואב... די... אוואה..." ומתעלם ממך.

התחת שלך מתחיל להאדים, והתחתון התכלת מדגיש את ההבדלים... אני ממשיך חזק יותר.

עוד 10 סטירות. חזק יותר. את כבר לא ממלמלת, את מדברת אליי. "די... זה כואב לי..." בזמן שאני מוסיף עוד 5 סטירות שמזיזות את הגוף שלך, והתחת הרוטט והאדום, אני שומע את המשקפיים שלך נופלים לאמבטיה בצליל מתכתי. "אל תרימי ואל תזוזי" אני מצווה עלייך.

אני מרים אותך קצת מהגרון, והשדיים שלך משתחררים מעט. אני רואה סימן של האמבטיה עליהם, אני צוחק לך באוזן. "תפסקי את התחת שלך, אני צריך לבדוק את התחתון." ומוריד אותך חזרה שהשדיים נוגעים חזרה באמבטיה.

בזהירות את מעלה את הידיים מתוך האמבטיה, נזהרת שלא תפלי לתוכה, ומפסקת את שני הפלחים האדומים שלך. האצבעות הקטנות שלך גורמות לחלקים האדומים להיות קצת לבנים וכאשר את מזיזה את התחת שלך הדם והאדום חוזרים לשם.  

עם האגודל אני עובר על התחתון, שזז קצת וחלק משפתיי הכוס כבר נגלים לעיניי. אני שומע אותך מתנשפת לכיוון האמבטיה באנחות מבוכה וחרמנות. אני נוגע בתחתונים שלך, מרגיש את השפתיים שם, אני מגלה חמימות ולחות... מבין שההתעלמות ממך, הכאב לך, רק עושה לך את זה יותר. אני מכניס קצת את התחתון לתוך הכוס שלך, ועוזב. "תחזרי כמו שהיית" אני אומר לך וקם.

"לא סיימתי להכאיב לך."

 

/

 

אחרי כמה זמן, שאת נעה קדימה ואחורה מהסטירות על התחת שלך, אני רואה אותך רוטטת ומאדימה והזין שלי מגיב לזה. את בכלל היית מעדיפה להידפק ולהיטחן בצורה דומה רק על ידי הזין שלי.

אני מרים אותך, מסתכל על העיניים הנוצצות והחמודות שלך, על הפה שלא נפתח כרגע, ספק מחשש לבכי ספק לאשמה שמחלחלת בך.

"בשיחות שלנו היית נרדמת עם הקול שלי, כי רצית. אחר כך לא היה כלום מעבר." אני לוחש לך באוזן, מזיז את השיער.

"אני מתלבט בין שני דברים" אני מתרחק ואומר לך, לוקח את היד שלך ומחזיר אותנו לסלון. " להסתכל על התמונות שהיית שולחת לדייטים פוטנציאלים, ההוא מהעבודה? ההוא מהמסיבה? לראות את התמונות החצי זנותיות שלך, מגרה אותם. לאונן על התמונות האלו, שאת יושבת לידי, ולהשפריץ את הזרע החם הזה על המיטה, שתשני עם זה הלילה." את מסתכלת על הפנים שלי בשוק, לא מבינה מאיפה הוצאתי את הדבר הזה, ואז מורידה את המבט לרצפה. "או שאת מפוסקת על המיטה, עדיין עם התחתונים היפים" אני אומר ומפליק לך מעט על הכוס שמכוסה. את זזה מהפתעה וחרמנות. "תזיזי אותו הצידה ותאונני, בזמן שאני עומד מעלייך ומאונן עלייך עושה את זה, משפריץ על השדיים שלך. מיד אחר כך אני יוצא ואת נכנסת למקלחת והולכת לישון."

אני יודע שמצד אחד הריח של השפיך, המעשה הזה, הסדינים המלוכלים, מחרמנים אותך עד טפטוף, זה ישגע אותך. ומצד שני שלפחות הזרע שלי ייגע בך, אבל זה אומר שתצטרכי מיד להתקלח, אבל גם לאונן מולי מגרה אותך, ואת בטח חושבת לעצמך שאולי גם תצליחי לדחוף גמירה קטנה עם עצמך.

"אז מה את חושבת?" אני אומר מהאמבטיה, לוקח את המשקפיים שלך וחוזר לכיוונך. שם אותם עלייך, מסדר אותם על הפנים שלך, אני מעביר את האצבעות מאחורי האוזניים שלך עם השיער שלך, עובר על העגילים, ומנשק אותך, מרגיש אותך נופלת מעט לתוכי. לשפתיים שלי, לחזה שלי, לידיים שלי.

"יש לי העדפה. חושבת שתצליחי לשנות את דעתי?"


לקרוא ולהוסיף תגובות, הרשמ/י או התחבר/י.

הרשמ/י התחבר/י