צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אוטוליזה

לפני שנתיים. 7 בנובמבר 2022 בשעה 20:00

כשחגגתי 16, אמא שלי לקחה אותי לחגוג sweetsixteen ברומא, נאפולי, סורנטו ודרום איטליה..

כל כך התאהבתי במקום שאמרתי לה שיום יבוא ואגור שם, מאז היה לי חלום שאחרי צבא אני נוסעת לשם לשנה, כרטיס לכיוון אחד, עושה את כל איטליה מצפון ועד דרום, סיציליה ושוב חזרה,

ברור שהייתה גם פנטזיה להכיר שף איטלקי שילמד אותי את כל יסודות המטבח האיטלקי ושירעיד עוד כמה יסודות בעולם שלי..

החיים לקחו לכיוון אחר והחלום נשאר בגדר חלום.

חלום איטלקי ישן, רחוק ומתוק..

את החלום כמו שהוא כנראה כבר לא אגשים, גם לא חושבת שאני רוצה כבר,

החלום קצת השתנה, היום החלום הוא לנסוע ללמוד שם, מטבח כל כך פשוט, מעט מרכיבים, מלא טעם, ועם כל הכבוד לפסטה ופיצה (ותאמינו לי שיש לי כבוד ליצירות האלוהיות האלו בצורת פחמימה😂) המטבח הזה הוא הרבה מעבר, לטעמי הוא הטוב בעולם, כן יותר מהצרפתי (לטעמי)🍝

החיים שלנו הם סשן אחד ארוך של חלום אבולוציוני, דינאמי.

אל תפסיקו לחלום.

 

 

עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני מספרת לכם את כל זה..

בתכלס

פשוט כי בא לי ספוליאטלה 😋🤦🏼‍♀️

וגם כי אני קצת מתגעגעת לאיטליה אהובתי 😍

 

 

sabe - את לא לבד ברומן הזה ואני במרבית איטליה ביקרתי ולא הספיק
לפני שנתיים
the sunflower - איך אפשר לדעת שובע מהמקום הזה? אוף זה קשה!
לפני שנתיים
לונדון - ככ מבין אותך
עבדתי שם תקופות ארוכות ( אפייה מסוג אחר)

וכשמישהי כותבת אוטוליזה זה אומר שהיא ומחמצת מכירים אחד את השני היטב
לפני שנה

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י