אתחיל בשיעור היסטוריה.
הקהילה הבדסמית באיזשהו שלב נכנסה לקהילה הגאה. כ... מעין דודה או אחות חורגת. הנרמול של הבדסמ, וההפיכה שלו מ"סטייה" לקהילה גדולה וכלל עולמית התחיל גם... איך לא... בקהילה הגאה.
המועדונים הראשונים הבדסמים היו גיי פרנדלי לפני שגיי פרנדלי היה דבר בכלל, והאנשים שהיו הולכים למועדונים האלו היו מחביאים את זה כמו שגייז היו מחביאים את זה שהם הומואים, ואנחנו עדיין עושים את זה.
עד היום יש בבדסמ מושגים כמו "לצאת מהארון הבדסמי" ועד היום אנשים בדסמים מחביאים את הנטיות שלהם מחשש להישפט, בדיוק כמו שקרה ולפעמים עדיין קורה בקהילה הגאה.
להיות באתר הזה (שהוא לא אתר הכרויות בדסמי אלא אתר בשביל הקהילה), ולהיות טרנספוב או הומופוב זה פתטי, מגעיל וצבוע ויש לי אישית בעיה איתכם אם אתם לא מסוגלים לקבל אנשים בגלל האופן בו הם נולדו, ואף יותר אם אתם נמצאים בקהילה שחווה את אותו הדבר שאותו חווים חברי הקהילה הגאה.
תפנימו זאת, ובבקשה אל תפנו אליי אם אתם אנשים מגעילים וחסרי חמלה שלא מסוגלים להבין שלהטבופוביה זאת המחלה האמיתית.
חודש גאווה שמח.

