לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

DDLG - החיפוש אחר משחקי הגיל המושלם

בשלב זה ייכתבו כאן הגיגים ופנטזיות - בתקווה שבעתיד הן יתממשו. אם מעניין אותך? אשמח לתגובה ומי יודע מה יהיה.
לפני שנה. יום שישי, 27 ביוני 2025 בשעה 1:52

אחד הכללים שכדאי לדעת לפני נישואין, אומר כך

"יותר טוב מלדעת עם מי מתחתנים, זה לדעת ממי מתגרשים".

 

בכלל הזה יש הרבה מאד חכמת חיים.

 

הכלל בעצם מכוון אותנו לאופי של האדם איתו אנחנו הולכים לקשור את חיינו הזוגיים המשותפים, באותו אדם עתידי שיהיה ככל שנרצה להיפרד.

 

לעיתים אנשים נדמים לנו לנחמדים וכאלו שממש "מתאימים לנו". אבל לא מעט פעמים זה נובע רק בגלל שאותו אדם אחר מחפש את הקרבה שלנו בגלל הצורך שלו.

 

כך, ככל שנרצה להיפרד ממנו, הוא לא יניח לנו ככל שזה לא יתאים לו, הוא יעביר אותנו 7 מדורי גיהנם, וזה יכול להיגמר רע מאד.

 

כך בדיוק צריכים להתייחס גם לקשרים בדסמים - ואולי אפילו יותר מחיי נישואין וניליים.

 

בבדסמ מלכתחילה יש מורכבות מאד גדולה מעצם טבעם כיחסים כאלה.

 

תוסיפו למורכבות הזו גם את ה"פאשן" הבדסמי, את משחקי התפקידים הבדסמים, את העברת הכח הבדסמית, ותקבלו תוצאה סופר עוצמתית בצורך של כל אחד מהצדדים להבין כבר בהתחלה עד כמה חשוב הצורך לדעת ממי אתם צפויים להיפרד בסוף.

 

בעיניי - ועל סמך ניסיון רב שנים, זה צריך להיות הרבה יותר מהצורך לדעת עם מי אתם מתחברים בהתחלה וזו התובנה שלי להיום.

 

המשך יום בדסמי מצוין לכולכם.


לקרוא ולהוסיף תגובות, הרשמ/י או התחבר/י.

הרשמ/י התחבר/י