אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

תובנות באות בלילה

כותבת את עצמי, את המחשבות , הערעורים וכמובן הסטיות .. ולא חסר .
לפני שנה. יום ראשון, 19 בינואר 2025 בשעה 9:57

הנה נושא מעניין וחשוב , נקרא לזה הצצה לתוך המח הנשי . זה בייסיק לגמרי , אבל לא כולם מכירים ומודעים - יש תורת חיזור שלמה וקודים בהתנהגות , לפחות בהתחלה .

שולטים- תעריכו ! זה טיפ ששווה זהב . חושפת לכם אותו מכל הלב . ❤️

 

נתחיל מההתחלה לגמרי - הודעה ראשונית/פנייה  

מישהי שיודעת מה היא מחפשת- תשקיע בפרופיל שלה ובבלוג , לרוב שניהם יהיו מפורטים , ועוד סוד- הם לגמרי יתנו רקע כללי על הבחורה - על האופי, חשיבות , טיב הקשר שהיא מחפשת וכן , גם יכלול פרטים כללים אודות הפרטנר המבוקש- חיצוניות ופנימיות (תכונות אופי מסויימות) 

לרוב הפנייה הראשונית חשובה,  הודעת שנשלחת למיליון בחורות בשרשרת- תוזהה ישר . אבל הודעה אישית , שמראה שמי ששלח אותה קרא את הפרופיל - תיהיה מוערכת פי 100 , ורוב הסיכויים שגם תענה .

אחרי התכתבות , לרוב זה מתקדם לטלגרם ומגיע לשלב החלפת התמונות - מניסיון.. אין מה למשוך את השלב הזה, ולהמשיך להשקיע זמן ואנרגיה בהתכתבות ארוכה - כי כשהשלב הזה יגיע , ולא תיהיה התאמה - כל ההתכתבות תלך לפח , אז בשביל מה? 

 

אוקיי אני יודעת.. מה הסוד הזה שדיברתי עליו אתם בטח שואלים , והנה הוא מגיע - 

שלחתם תמונה, ונניח שיש פה מאץ' גם מבחינה ויזואלית ,הבחורה רשמה "נראה טוב" והיא שלחה תמונה, והיא נראת לטעמכם (מאוד)  - תורידו התלהבות!!!!!! (מלא סימני קריאה בכוונה) לא להראות התלהבות פסיכית , לא לרשום לה הודעות בסגנון של "סקסית, את מושלמת, איזה דבר יפה את , דוגמנית "

לרשום לה פשוט משהו בסגנון של "נייס" "גם את נראת טוב" וזהו. 

אם היא אחת שרגילה לקבל מחמאות, זה המבחן הראשון - התגובה שלכם. 

ומה בעצם היא בוחנת פה? 

את השוויון ביינכם . ברגע שאתם מתלהבים ממנה ומראים את זה Over - אתם כבר לא שווים לה, אוטומטית שמתם אותה רמה אחת מעל , גרמתם לה להבין שהיא מיוחדת יתר על המידה , אפילו שאתם באמת חושבים את זה , אל תחמיאו לה בכמויות .

זה מוריד , זה נותן לה הרגשה שהכח בידייה בגלל איך שהיא נראת.. ושתעשו הכל בשבילה כדי להגיע איתה למפגש/סקס. 

והיא מחפשת שולט פיזי ומנטלי 

ברגע שלא תעשו את זה - לא תתלהבו ממנה ,בלי מחמאות מיותרות,וישר אחרי התמונה שלה תחליפו נושא, כאילו זה לא ביג דיל ולגמרי עיניין שולי שסימנתם עליו וי - 80% שעם השילוב של האופי (שכבר הייתה התאמה עוד בהודעות מקדימות) + מראה - הכיוון חיובי .

כמובן להמשיך באותו אופן של הודעות למטרת היכרות,  שאלות עינייניות בלבד , ובשום פנים ואופן לא להחמיא שוב, הנה סוד .. היא תיהיה קצת בהלם שלא התרגשתם , ויעלה לה חיוך ענקי על הפנים כמעט כמו החיוך שלכם , והיא תבין שיש פה כיוון חיובי גם כן. 

 והופ , אתם שווים-  וממשיכים לשלב הבא ❤️

זה הבסיס לגמרי.

שמחתי לעזור .

 

שבוע טוב 😜

 

 

 

 

 

 

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י