ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת

מקום תחת הרגל

פנטזיות, חוויות ומה שביניהן.
לפני 3 חודשים. יום שבת, 15 בנובמבר 2025 בשעה 10:18

אז כאמור זו הייתה הפעם הראשונה שלי בפמדום של קימברלי, הפעם הראשונה בדאנג'ן ופעם ראשונה שאני במסיבת פטיש לבד.

הגעתי בין הראשונים בתחילת הערב, קימברלי המהממת ניגשה אליי להגיד שלום והציגה את עצמה (אחרת בחיים לא הייתי מנחש שזו היא🤭).

קניתי לי משקה, נשנשתי מעט מהכיבוד על השולחן, הסתובבתי במקום וספגתי אווירה, אמרתי שלום לאנשים שאת חלקם אני כבר מכיר וחלק הכרתי לראשונה, סך הכל התרשמתי מאוד לטובה וממש התחברתי למקום, וזה שימח אותי, כי הדעות על הדאנג'ן בקרב אנשים שביקרו שם חלוקות בקיצוניות, יש את אלה שמתים עליו ויש את אלה שלא סובלים אותו, כמו ראש הממשלה שלנו, אין אמצע, אז טוב שאני שייך לאלה שאוהבים, בחיי שאחרי ביקור אחד המקום הזה כבר מרגיש לי כמו בית שני שלי.

לאט לאט נכנסו עוד אנשים וראיתי פרצופים חדשים ומוכרים, כשהרגשתי מספיק בנוח הורדתי חולצה ולבשתי את הרצועות.

ב22:00 המקום כבר התמלא לגמרי, למיטב הבנתי היה מפוצץ מהרגיל כי זה היה פמדום יום הולדת לקימברלי.

אז החגיגה התחילה, סשנים על הבמה ובכל פינה, נשלטים מובלים ברצועה ע"י השולטות שלהן וסוגדים לרגליהן.

ראיתי את קימברלי בפעולה מקרוב בפעם הראשונה מצליפה בנשלטים ללא רחמים וכמעט התפחלצתי, עד אותו רגע רק שמעתי מנשלטים אחרים את המיתוס שקימברלי מצליפה חזק רצח (ציטוט של נשלט שזכה לספוג ממנה), הייתי בטוח שהם מגזימים, עד שראיתי בעיניים שלי את העוצמות שלה ושמעתי היטב את הצרחות והיבבות של הקורבנות שלה למרות המוזיקה הרועשת.

המשכתי להסתובב ולצפות בהנאה בסשנים מכל עבר, ואז פגשתי שולטת חמודה שגם הגיעה לבד, שוחחנו קצת ולאחר היכרות קצרה החלטנו לשחק קצת, בזמן שהיא הכינה את הציוד אני הורדתי חלק תחתון והחלפתי את הבוקסר לחוטיני, תפסנו פינה וקיבלתי ממנה סשן מהנה שכלל שעווה, אימפקט ופוט פטיש, כמובן שלאחר מכן היה גם אפטר קר מפנק.

המשכנו להסתובב ביחד ולספוג את האווירה, ואז קימברלי עברה לידנו ושאלה אותי אם אני מכיר אותה (את השולטת), אמרתי לה שהכרנו במסיבה, היא הגיבה: אתה מה אתה עומד לידה?

הבנתי במקום שאיתה לא מתעסקים ומיד ירדתי על ארבע ונישקתי לשולטת את הרגל, עד שהשולטת סימנה לי לקום, נעמדתי בחזרה מה שלא מצא חן בעיני קימברלי שנתנה לי מבט אכזרי ומאיים, ברגע שהבחנתי בכך לא היה צורך במילים, המבט שלה שידר לי היטב את המסר והספיק לי כדי לדעת מה אני צריך לעשות, ירדתי שוב על ארבע והמשכתי לנשק את רגלה של השולטת שצחקה ונהנתה מהרגע.

לאחר מכן נפרדנו, התלבשתי בחזרה והמשכתי להסתובב ולהנות מהסשנים מסביב ומהאווירה של המסיבה, עד שבסביבות 1:30 פרשתי והלכתי.

 

תודה לך קימברלי היקרה על ערב מושלם ובלתי נשכח של שליטה נשית במיטבה❤️🖤

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י