1. פמדומים הם הטופ של סצינת מסיבות הפטיש בישראל. זו לא כזאת חוכמה גדולה להגיד את זה מפוזיציה של נשלט או שולטת כי טבעי שנתחבר יותר לליינים על טהרת שליטה נשית, אבל כשאני שומע את המשפט הזה גם משולטים (והרבה יותר מפעם אחת) מה עוד יש לומר?
2. יישמתי את העצה של ידידי הטוב פישוטו ואתמול בפעם הראשונה הגעתי למסיבה בבגדי פטיש מלאים ולא בשחור מינימלי קלאסי, וזה באמת גרם לי להרגיש יותר משוחרר.
3. בכל הפעמים הקודמות קים קיבלה את פניי בחיבוק, אתמול בפעם הראשונה איך שנכנסתי היא סימנה לי במבט המלחיץ שלה לרדת על הברכיים ולנשק לה את הרגליים, כמובן שירדתי ונישקתי מיד בלי להתבלבל וכשנעמדתי חזרה היא חיבקה אותי. ממה שהבנתי מהיכרותי איתה זו פריווליגיה ששמורה אצלה רק לנשלטים שהיא מאוד אוהבת ומעריכה ולכן ברור לי לגמרי שהייתה לזה משמעות וזה ריגש אותי, ואני סקרן מה יהיה בפעם הבאה😏
4. המסיבה הייתה ממש מושקעת עם וייב משגע, במיוחד החלק הראשון שלה שכולל רק את קהל הפמדום האיכותי והמשובח בלי כל הונילים הסקרנים שמצטרפים לקראת חצות. אני באמת מרגיש שזה משתפר מפעם לפעם ואני באמת נהנה להיות חלק מזה.
5. ההשתתפות שלי במסיבה אתמול הייתה גם הביקור העשירי שלי בדאנג'ן, ואני יכול לומר בביטחון מלא שאני ממש אוהב את המקום הזה ואני באמת מרגיש שזה בית שני שלי. יותר מזה, בבית האמיתי שלי, במשרד ובכל מקום ונילי אחר ביומיום שלי אני מרגיש שאני כלוא ואזוק וכשאני שם אני מרגיש שהכלוב והאזיקים נפתחים ואני משתחרר לחופשי (האירוניה התאבדה).
6. לראות מהצד סשנים של כאב זה נחמד, לראות סשנים של סגידה והחפצה זה תענוג בלתי רגיל. ראיתי בכלוב הגדול שולטת ששיחקה עם נשלט שלה והנשלט השני היה כל אותו זמן על הברכיים לרגליה במצב המתנה, דומם ושקט ורק חיכה לפקודה ממנה, ואז היא סימנה לו להתקרב, הניחה עליו רגליים והמשיכה לשחק עם הנשלט השני. זה היה פשוט וואו ברמה שהעבירה בי רעד לכמה שניות בקטע טוב כמובן. אחר כך בפינה אחרת ראיתי שולטת נוספת שישבה שם עם נשלט ונשלטת לרגליה, כשכל אחד מהם תופס רגל ומחבק אותה. היא ליטפה את הנשלטת בראש לאט ובעדינות כשהיא מסתכלת קדימה ולא מקדישה לה יותר מדי תשומת לב. זה תפס אותי חזק ברמה כזאת שיכלתי פשוט להמשיך לצפות בזה במשך שעות, אבל לא נעים כי בכל זאת זה הרגע שלהם ואני לא חלק מזה.
7. גם אני קיבלתי סשן פוט פטיש קצרצר ממישהי שאני מכיר ומאוד אוהב, זה היה מדהים והתרגשתי מאוד למרות שזו לא הפעם הראשונה שסגדתי לרגליה.
8. מה ההבדל בין מסיבה נחמדה למסיבה מושלמת?
כשאתה יוצא ממסיבה נחמדה אתה מסכם ב"היה טוב וטוב שהיה", כשאתה יוצא ממסיבה מושלמת ברגע שהדלת נסגרת ואתה עולה במדרגות אתה כבר מתחיל להתמלא געגועים ומצפה בקוצר רוח לפעם הבאה.
סופ"ש רגוע ושבת שלום❤️🖤

