צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

נסיון עבר ונסיון עתיד

כל מני דברים שעשיתי או רוצה לעשות, לקחי העבר ותכנון לעתיד
לפני 4 חודשים. יום רביעי, 5 בנובמבר 2025 בשעה 15:29

5/30

החדר היה חשוך אך גם לא היה מה לראות, כיסא בצד ו4 קירות, הוא הביט אחורה וראה את קרני אור בודדות בוקעות מעבר לקיר שנסגר, הוא לא פחד, לא היה לו על מה.

המוכרת הגדולה קירבה אותו לקיר עץ שחור עם חור במרכזו, "אז זה הגלורי הול?" הוא שאל למרות שידע את התשובה, המוכרת אישרה במהירות והמשיכה עם "זאת הכלה, כמו שאומר הבעלים" וציחקקה עם נחירה קטנה.

הוא הביט מסביב, כאילו מישהו מתכנן לפגוע בו, ככה מתחילים סרטי האימה שלא צפה בהם, הוא הביט דרך הגלוריהול אך גם שם היה חשוך, מה יש לו כבר להפסיד? הוא פשט את מכנסיו כשהמוכרת יצאה מהחדר.

בהתחלה לא קרה כלום, הוא סתם עמד שם משועמם עם המכנסיים מופשלים, פניו לקיר וידיו מחפשות תעסוקה, לא ככה הוא תכנן את הסיטואציה, כמעט והחל לתופף כדי להעביר את הזמן, אבל אחרי מספר דקות החל להרגיש שפתיים סביב איברו המדובלל, לאחר מכל לשון רטובה ואז את חלל הפה החם, פאק, התחלה טובה למוכרת הגותית.

כל הזין מצא את עצמו בפה, ככה הוא אוהב, לגדול בפנים, גם הבייצים קיבלו טיפול נהדר, תנועות הראש והלשון היו מסונכרנות עד שפחד לגמור מהר.

השאיבה התעצמה, הוא החל להתמכר, החל להנות, החל למשוך את האגן אחורה רק כדי לדחוף חזק.

קולות המציצה חירמנו אותו לא פחות מהמציצה ואט אט הוא החל לשקוע בסיטואציה, משהו שהרגיש כמו גומיה נמתח סביב הזין והשק, זה לא הפריע לו יותר מדי, למרות שכבר לא יכל למשוך את הזין לאחור, כאילו שהגומיה קשורה והזין מקובע.

הוא החל לגנוח והמציצה האטה, ככל שהתקרב לגמירה ככה היא התרחקה, הוא אפילו לא שם לב לרעש של הדלת הצדדית שנפתחה אבל כן הבחין שזוג ידיים פיסקו את ישבנו החלק ותוך חלקיק שניה לשון נדחפה לתוכו, לא מעסה, לא מחפשת, ישר נכנסה לתוך ישבנו, הוא הביט לאחור ולמטה, על הברכיים ראה את האישה שהובילה אותו לחדר, לקח לו כמה שניות ואז קלט שאם היא אוכלת אותו מאחורה, אז מי מוצצת אותו מקדימה?.

הוא ניסה לחמוק אבל המציצה היתה טובה ובנסוף הוא היה קשור, הוא לחץ עם ידיו את הקיר אך הכאב באיברו גרם לא להפסיק, הוא החל לצעוק ולהאבק אך זה לא עזר.

הלשון חודרת כל כך טוב, כמה התגעגע לרימינג איכותי, הזין נמצץ ברמה אחרת, הוא לא היה רגיל לפה שלא עוצר, לא היה רגיש להיות הפסיבי.

הבחורה השמנה נעצרה, היא נעמדה, מחוייכת בחיוך גדול כמו החתול מאליסה בארץ הפלאות, היא אפילו הייתה יפה יותר אחרי שאכלה לו את התחת.

הוא לא ידע כמה זמן עבר, איבד תחושת זמן לחלוטין, אבל כל פעם שהתקרב לגמירה המציצה האטה, 20, 30, 40 פעמים של אדגינג נוראי אך הבייצים לא נסחטו.

היא נשקה על עורפו, מכניסה יד לתוך חולצתו ושורטת בדרך החוצה, "רק התחלנו...." ותוך כדי שאמרה אצבע נלחצה לתוכו והיא חייכה.

האצבע נדחפה מהר, בלי הרבה מאמץ, היה קשה לנעול את השרירים בזמן מציצה כזאת והגותית ידעה מה היא עושה שם, פיה נפער, כמו מראה לפה של גיבורנו עם טיפה רמז לשליטה וניצחון.

הפרוסטטה נלחצה, הזין נמצץ, הגבר חייך ועצם ועיניו נהיו כבדות, האישה זיינה אותו עם האצבע שלה, משועשעת מהגבר המעונג, "פאק אני גומר, בבקשה", האצבע זיינה אותו יותר מהר והמציצה לא הפסיקה "נעים לך זונה שלי?" הוא הנהן לשאלה של הBBW, "אז תגיד את זה", הוא גנח ושאג "נעים ליייייי", אבל הבחורה לא ויתרה "קדימה זונה שלי, תגידי את זה, אני לא רוצה לעצור" ותוך כדי שאמרה האטה את הקצב, המחשבות רצו בראש בקצב מטורף, להודות ולגמור או לשתוק ולגמור את הרגע.

"אני זונה" הוא צרח לבסוף, גרום לכולם להתרצות, המציצה לא האטה הפעם, האצבע לא חדלה והגמירה לא איחרה לבוא, הפה לא הפסיק ולא התנתק, גם כשגיבורנו התעוות כמו פסטה, גם כגופו רטט כמו הויברוטורים שחלף על פניהם קודם.

הגומיה שוחררה והוא נזרק החוצה באותו קצב שקראת את זה, עדיין מבולבל, לא בטוח אם גבר או אישה הגמירו אותו, אולי שניהם.

הוא חשב על זה כשעלה במדרגות, קומה ועוד קומה ועוד קומה, תמיד היה לו מוזר שמתאבדים עולים לקומות גבוהות, הרי החל מקומה רביעית יש את אותה ההשפעה, טוב הוא לא מורה לפיזיקה אבל זה די ברור, לא?.

הוא לא עצר למרות שראותיו שרפו, רק כשהתיישב על קצה הבניין הרנדומאלי בקומת

הגג


לקרוא ולהוסיף תגובות, הרשמ/י או התחבר/י.

הרשמ/י התחבר/י