סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

תובנות רגעיות

היא רוקדת בצד במועדון. מניעה את גופה לצלילי המוזיקה. היא עוצמת את עיניה ונותנת לרעל של אליס קופר לחלחל אל עצמותיה. הוא נצמד אליה מאחורה כמו שהיא אוהבת. הריח שלו אופף אותה והראש שלה מסתחרר קלות, היא מחייכת חצי לעצמה וחצי אליו. הידיים שלו מטיילות על גופה בהתאמה לשיר, חודרות מתחת לחצאיתה המתנופפת מעלה מהריקוד וצובטות לה את הירכיים והתחת. הוא משחיל את ידיו מתחת לחולצתה במיומנות ומחלק צביטות לפיטמות הזקורות שלה. היא לא מעיזה להסתובב אליו, רק סופגת את נוכחותו. מדי פעם הוא מגניב גם צביטה לדגדגן והיא פולטת זעקה קטנה מעוצמת ההפתעה. היא מקווה שאף אחד לא שם לב ומתפלאת כשהרגשה חמימה עוברת בה בתגובה, אולי היא כן רוצה שמישהו ישים לב.
לפני 18 שנים. יום שישי, 7 בספטמבר 2007 בשעה 16:57

מבזק מיוחד
ידיעה שהתקבלה זו עתה
ל fairy_in_chains יש עיניים
לאור ההתפתחויות האחרונות הנ"ל התגברה על פחדה הלא הגיוני מלשים משהו בעיניים וקנתה עדשות. אי בכך ובהתאם לזאת היא גילתה שיש לה זוג עיניים די יפות בצבע מיוחד עם ריסים ארוכים טבעית. נה עליכם!


הפחד מכאב מניע אותי אבל אני פועלת הפוך
עושה קעקוע לפני שאני עושה חורים פשוטים באוזניים שכל ילדה בגיל 4 עושה כי אני מפחדת מהכאב. יותר קל לי לעבור סשנים מלתת מענה טלפוני במוקד שירות לקוחות.
הרי ברור שהרבה יותר קל לעשות קעקועים, חורים באוזניים, לספוג הצלפות בקיין/קשת/ספנקר/ספנקינג/סטירות/צביטות/קשירות/מקלחות זהב מאשר לשים עדשות!
אני ממש מוזרה לפעמים P:


ולשרמוטל שלי, נראה אותך היום 😉
המון מזל טוב לנסיכה שלי!

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י