סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אושה לנד

כשאנחנו נוסעים באוטו הוא מסתכל עלי ZOOM OUT ויודע שאני באושה LAND- בארץ הפנטזיות
לפני 17 שנים. 16 באוגוסט 2007 בשעה 17:14

תאמינו או לא אבל חברי הונילים מחזיקים ממני בשלנית, או לפחות אופה, אלוהים יודע למה.
בזמן האחרון אני פשוט נוראית! אבל כנראה שפעם הייתי מוצלחת יותר.
זה מה שקורה שיש קשר טוב עם אמא בשלנית. לא כזאת שמתה על זה אבל שהיא מחליטה להיכנס למטבח יוצאים משם רק דברים טובים, ובכמויות.
תמיד הייתי לצידה - השוליה. מביאה את זה, מביאה את ההוא. תמיד מצייתת.
המתנה הגדולה שקיבלתי ממנה זה האומץ הבישולי.
לא צריך לפחד, אין טעם לעשות הכל בדיוק לפי המתכון, אפשר לקמבן משהו חת שתיים, ממש לא צריך לעבוד קשה וזה לא פאקינג ביג דיל.
אני חושבת שאחותי הקטנה קצת קינאה אבל עבר לה אחרי שעזבתי את הבית והשארתי לה את המטבח.

יום שישי הונילים מגיעים לחגוג לי ובגלל שטרם קיבלתי את הקיצ'ן אייד ולאור מצבי החלטתי לא להשתגע. לעשות את המינימום - שבעיני אוש הוא הרבה הרבה יותר מידי.
מצטערת מאד אבל גדלתי עם אמא עראקית ולא פולניה! שאצלנו מארחים אז מארחים! עדיף לזרוק לפח ושלא יחסר. מנטאליות של מזרחים אני מניחה.
אז הכנתי רשימה קטנה והחלטתי שהיום אני אופה 2 דברים קלילים :
עוגת היער השחור (לפי מירשם בספר חדש)
טבעת בצק עלים (כי זה הכי קל) ממולאת בפיטריות.

נתחיל עם העוגה AKA פאשלה מס' I
???????????????????????????????????????????????
משהו במתכון לא הסתדר לי. אי אפשר להקציף בייצים שלמות. צריך רק את החלבונים. אז שיניתי קצת את הסדר בקערות. זה נראה סביר מלבד הכמות הקטנה. טוב נו, חשבתי לעצמי, זאת לא עוגה גבוהה. שמתי אותה בתנור (הפעם לא נשפכה לי) והתפנתי לשיח אידיוטי בצ'ט עם מקמרפי.
שהעוגה היתה אפויה וניסיתי לחתוך אותה יצא מן דיקט שכזה. אין מצב שאגיש זאת לאורחים.
אצתי רצתי ואפיתי עוגה - טורט לבן.
הינדסתי אותה יחד עם החלק הדיקטי, קצפת, קרם שוקולד, שוקולד מומס ודובדבנים לחתיכת מפלצת שלא נסגר עליה המכסה. אז שמתי עליה כאלה אדומים של פיצה וקייסמים ואוש עזר לי לעטוף בנילון נצמד. כרגע המפלצת יושבת לה בנחת במקרר. לא רוצה לחשוב על הרגע שבו אצטרך לחתוך אותה.

ספלאש AKA פאשלה מס' II
???????????????????????????????????
במתכון צריך רק חצי חבילת בצק עלים אז החלטתי שאת החצי השני אמלה בתפוחי אדמה.
יצא פירה מדהים עם בצל, שמנת מתוקה לבישול וקצת גבינת קשקבל (כמובן הוספתי קמח וביצה).
בסיר השני נהיה מעדן מלאכים מהפטריות, הבצל, השמנת והגבינה.
הגיע הזמן לשים הכל בבצק.
לקחתי חצי חבילת בצק ושפכתי עליו את כל הפטריות.
מן הסתם הכל נשפך אבל נראה סביר...
אבל מה עושים עכשיו שצריך לשים בתבנית? אללא איסתור!
לקחתי את חצי חב' הבצק השניה ושמתי מעל.
בעזרת אוש הצלחנו לשים את העיגול המוזר הזה בתבנית וכל הזמן הזה אוש צוחק עלי -
"מזה זה? איך זה נראה? כאילו מישהו הקיא את הספלאש הזה!"
כעונש הוא נאלץ לקפוץ למכולת ולהביא עוד חבילת בצק.
אפיתי את הסלפאש וכל פעם שאני מביטה בו הוא נראה מגוחך יותר.
מן בורקס עגול וענקי. לאורחים כבר אחתוך את זה וזה בטוח ינזל מכל הכיוונים.

הנגלה השניה עם הפירה כבר יצא נורמלי יותר (כמה רולדות קטנות).
מחר נשאר לעשות לזניה, סלט חסה, קומפוט מרשמלו (הקינוח האהוב על פארקר) ומאפה תפוחי אדמה בשמנת.
וויש מי לאק
אצטרך את זה!

Venus in Furs​(מתחלף) - יפה לך.

כנראה שבונילים את משקיעה.

החברים הבדסמים בקושי מקבלים זיתים.
לפני 17 שנים
אושה{אוש} - החברים הבדסמים מקבלים דברים שהונילים רק יכולים לחלום עליהם...
להזכיר לך?!
לפני 17 שנים
תהום​(מתחלפת) - אז אולי אני אחדש לך,
אבל אפשר להקציף ביצים שלמות,
נכון שאין להם את אותה התוצאה של הקצף הקטיפתי וזה יותר ניראה כמו קצף צהוב אבל זה אפשרי.
לפני 17 שנים
אושה{אוש} - אני יודעת! אבל בספר כתוב להגיע לקצף אמיתי וקשה. זה לא נשמע כמו ביצה שלמה. במיוחד לא עם המיקסר המעפן שלי.
לפני 17 שנים
Tobias​(אחר) - לא לא לא לא לא לא

בבקשה.....עד שהצלחתי לשכוח את צמד המילים קומפוט מרשמלו........... :(
לפני 17 שנים
אושה{אוש} - חחחחחחחחחחחחחחחח
אתה ופארקר לא יודעים מה אתם מפסידים!
זה מעדן!!!

מתי המפגש הבא? אני אכין במיוחד בשבילך P-:
לפני 17 שנים
זאלופון​(שולט) - "מצטערת מאד אבל גדלתי עם אמא עראקית ולא פולניה! שאצלנו מארחים אז מארחים! עדיף לזרוק לפח ושלא יחסר. מנטאליות של מזרחים אני מניחה."

אני משער שלא יצא לך להכיר אי פעם אמא פולניה אסלית :-)
לפני 17 שנים
אושה{אוש} - האמת אני מכירה בעיקר עראקיות או רומנית
אבל בהחלט יש מנטליות שונה
לפני 17 שנים
מיתוסית​(שולטת) - חחחחחחח קראת אותי מצחוק...
לפני 17 שנים
T Bone - אני בכלל מעדיף עוגות ... תוצרת @$@#^#$@#
:)
לפני 17 שנים
scarlettempress{L} - הרגת אותי, אני יושבת ומתפקעת מצחוק! נהדרת את :)
לפני 17 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י