לפני 4 שנים. 25 באוגוסט 2020 בשעה 18:41
יש שתי שאלות שמעסיקות אותי
א. לפעמים אני קונה גזר והוא מתוק ומתפצח ורענן ועמוק בטעם ואז שבוע אחרי כן יוצאת לי שקית עיצית ויבשה, גזע נוקשה
נעדר מתיקות כתומה כזאת.
אז השאלה היא איך ניתן ללמוד על טיבו של הגזר לפני שטועים בו
זו לא אלגוריה!
ב. שאלה שניה היא לגבי דלעת ערמונים, מה האידאל? גדולה וזהובה עם כתמים זהובים או דלעיות קטנות וירוקות.
אני יודעת שקישואים צריכים להיות קטנים ומבריקים, גם מלפפונים, ועגבניות צריכות להיות קשוחות, אבל דלעת ערמונים? מי יידע טיבך?
ווַדָּאוּת אַחַת - הוּא הַתִּקּוּן לְמַעֲנִי, הַחַיִּים שֶׁלִּי זֶה אַנְחַת רְוָחָה כְּשֶׁהִפְצִיעַ.
תודה לך