שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מחפשת את ארט וונדלי

You can try to struggle, try to escape

Unlock the handcuffs, peel off the tape

But you can't get away from the chains of love

soft as a feather, tight as a glove






Little D/s Ditties

by marionette
לפני 4 שנים. 25 באוגוסט 2020 בשעה 18:41

 

 

 יש שתי שאלות שמעסיקות  אותי

 

א. לפעמים אני קונה גזר והוא מתוק ומתפצח ורענן ועמוק בטעם ואז שבוע אחרי כן יוצאת לי שקית עיצית ויבשה, גזע נוקשה

נעדר מתיקות כתומה כזאת.

 

אז השאלה היא איך ניתן ללמוד על טיבו של הגזר לפני שטועים בו

 

זו לא אלגוריה!

 

ב. שאלה שניה היא לגבי דלעת ערמונים, מה האידאל? גדולה וזהובה עם כתמים זהובים או  דלעיות קטנות וירוקות.

 

אני יודעת שקישואים צריכים להיות קטנים ומבריקים, גם מלפפונים, ועגבניות צריכות להיות קשוחות, אבל דלעת ערמונים? מי יידע טיבך?

 

 

ווַדָּאוּת אַחַת - הוּא הַתִּקּוּן לְמַעֲנִי, הַחַיִּים שֶׁלִּי זֶה אַנְחַת רְוָחָה כְּשֶׁהִפְצִיעַ.

 

תודה לך

 

 

 

 

בראד - לא עדיף לך ללכת לירקן ולשאול !!! דא מה נהיה כאן להתחיל להעביר מתכונים אולי
לפני 4 שנים
הרועה הבודד38​(מתחלף) - אכן שאלות קשות העומדות ברונו של עולם
לפני 4 שנים
אשליית האפס המוחלט​(מתחלפת) - גם חיי הם אנחת רווחה מאז שהפצעת. מגיע לך כל האושר והטוב שבעולם.
לפני 4 שנים
Cafe​(שולט) - צריך להיות דק קטן וקשה.
(עוד אידיאליזציה נואשת שאחד עם קטן מנסה להפוך חסרון ליתרון)
לפני 4 שנים
neter​(נשלטת) - דווקא הגזר שביקר במעוני הדגים מסה וצפיפות, תנועה ויכולת מכובדת. אבל בסדר, אני אנסה לבדוק את הסוגיה מדעית והשוואתית
לפני 4 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י