לפני 4 שנים. 14 באפריל 2020 בשעה 11:09
בניסין להגמל מהכמיהה למתוקים קיבלתי עצה להתמקד בתמרים וחרובים.
שניהם מזונות מן הטבע , לא תוצרים תעשייתיים מעובדים, הגוף מכיר אותם ויש בהם ערך מוסף.
הבעיה עם החרוב שלא ברור לכל אורכו, מה בדיוק אני אוכלת שם?
מה זה ? תולעת? ענף? חרצן? איפה נגמר החרצן ומתחיל החרוב? ומה בעצם אכלתי עכשיו?
אותו הדבר קורה עם ארטישוק, שנים אני נמנעת מהירק הזה כי לא ברור לי מתי אני נוגסת בעלה ומתי בשורש ומה בעצם אכיל שם בקצה?
אקיצר, הפוסטים שלי ירדו מאוד, אם במקום סקס אני מתעסקת בסוגיות האלו
שאו ברכות, אחיות שלי.