חשוב לדאוג למזון מנחם .
אז יצאתי מעט מוקדם עברתי בשוק
וקנתי מעט גזרים כמה שורשים
תפוחי אדמה עישבי טיבול סלרי כולל הראש
וכמה קטניות יש לי במקפיא תמיד חשוב להכין ולהקפיא חומוס נמשל אני מכין קילו מחלק לשקיות ומקפיא. כך גם שעועית, ועדשים שחורות כתומות וירוקות צהבות הן ממש עדינות אין מה לבשל אותן לפני. אז למרק יש לי ציר עוף שתמיד יש במקרר. אז. ההכנה הייתה ממש קלילה כל הירקות נקצצו בערך לאותה צורה לא קטנה מידי. מהכבד לקל בצלים וקרישה סלרי וגזרים ראשונים ואז מיים ואז עישבי טיבול אפילו כוסברה נכנסה מסתבר שהיא נותנת טעם מיוחד ולא אופיני לה גם מי שלא אוהב לא מרגיש בטעם . בקיצור חובה. המרק התחיל להסמיך אז מוספים מעט איטריות סוד קטן גונבים מעט מהמים החמים לקערית קטנה מוסיפים מעט קמח מערבבים הייטב יוצרים בלילה אחידה בלייייי גושים אסור שישארו גושים ואז להחזיר למרק. המרק יוצא סופני ריח ממכר והטעם!!