סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פוסעת בעקבות האהבה

לפני 16 שנים. 30 במאי 2008 בשעה 15:04

יומולדת לאח הקטן והגאון,

גרם לי להתנדב, בפרץ אלטרואיסטי,

לבשל בורשט (חמיצה) ירוק. הבורשט הירוק הוא המאכל האולטימטיבי לקיץ.

מרק קר, חמצמץ, בצבא לבן, שבין העלים הירוקים, נוצצות קוביות ת"א

וכמה כפות שמנת חמוצה, שמעניקות לו מרקם מרגש.

הבסיס לעניין, הוא שצ'ביל ברוסית או חמציץ בעברית.

הוא נורא טעים הבורשט הזה, אבל...

הר של עלים, דומים לתרד, אבל ירוקים, נכנסו כלאחר כבוד, אל האמבטיה

אחרי שריה של כחצי שעה במים קרים עם מלח, כמות השבלולים (כן, ברל'ך)

שטפסו על דפנות האמבטיה שלי, גרמו לי (לגרום לחוקי) לשטוף כל עלה בנפרד.

(מחר יומולדת רוסי/יווני. את האסקרגו שלי, אני מעדיפה במוסד צרפתי. תודה)

וכך, אחרי שטיפה של הרבה מאות עלי חמציץ,

ובישול לפי מתכון סודי של סבתא של אמא שלי (שרק אני יודעת אותו...חחח)

מחר, כעת חיה, נהנה מרביצה עם המשפחה המופרעת על המרפסת

ונהנה מהבריזה, הבורשט ומנה לא קטנה של נוסטלגיה.

נה זדרובייה.



שיר כאב​(שולטת){סוליקר} - הבית שלך לא מוסד צרפתי, אה מאדאם?
שבת שלום }{
לפני 16 שנים
ג'ולי​(לא בעסק) - אם הכינוי המקובל למטורללים, הוא צרפתים, אז הבית שלי הוא בהחלט מוסד צרפתי.

}{
לפני 16 שנים
שיר כאב​(שולטת){סוליקר} - אם כל הצרפתים מטורללים, מה ההסתברות שמטורלל X הוא צרפתי?
בין הפותרים תוגרלנה רגלי צפרדעים.
לפני 16 שנים
bg2005 - בורשט? ....אוי ואבוי
לפני 16 שנים
ג'ולי​(לא בעסק) - איזה מין פולני אתה?

לא אמרו לך שלא אומרים איכס, או אוי באבוי על אוכל??
לפני 16 שנים
זיקית - כפרעליך אחותי :)
לפני 16 שנים
בטי בום​(שולטת) - אני לא מכירה את זה בכלל , אצלינו הבורשט אדום , לפעמים עם קבנוס ולפעמים עם דוקטרסקי קאלבאסה :)
לפני 16 שנים
ג'ולי​(לא בעסק) - נו...לא אמרנו שצריך לעשות מפגש רוסי?

הכפרע כבר מנג'ס שהוא רוצה
לפני 16 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י