שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

חלק ממני

אני אש, אני רוח,לא מוכר לא ידוע .אני גל, אני קצף, ודמעה שיורדת.הנה אני ישנה לבדי ורוקמת לעצמי חלומות
לפני 12 שנים. 3 במאי 2012 בשעה 16:34


חצי קילו שרימפס נקיים ושטופים
50 גרם חמאה
קורט מלח
10 שיני שום חתוכים
1 כוס יין לבן
4 בצלים ירוקים.


לטגן את השום הפרוס במחאה המומסת (על אש נמוכה)
עד ששיני השום יתרככו דבר שמוריד מהחריפות שלהם
לאחר מכן
להוסיף את השרימפס עד שצבעם הופך לוודרד
להוסיף כוס יין לבן
להגביר לאש בינונית גבוהה
לקראת סיום הבשול לאחר שהיין הצטמצם
מוסיפים בצל ירוד חתוך להקפיץ ולהגיש.

מעדן פשוט מעדן

מי שאינו אוהב יין יש דרך יותר פשוטה
אותם כמויות אותה הדרך

שום כתוש
50 גרם חמאה
קורט מלח

ולהקפיץ ולהגיש

רצוי עם כוס בירה 😄

poftă bună
פווטאה בונה .
בתאבון!


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י