עונת הדובדבנים החלה
אני מתה על דובדבנים אדומים מלאי צוף מתוק.
זה גרם לי להזכר בסבתא שלי ז"ל
בכל שנה היא הייתה מכינה וישיניאק (שרי דובדבנים)
למרות שלמדתי גם ממנה לבשל מעולם לא שאלתי אותה איך מכינים
את הוישיניאק.
אולי בגלל שאני ושתיה לא חברים כל כך טובים.
בקבוק בירה אחד ואני מתחילה לצחקק כמו ילדה קטנה מכל שטות 😄
לאחר ביקור בסופר למראה שפע הדובדבנים והמחיר הדי זול יחסית.
החלטתי שהשנה אני מכינה וישיניאק , אולי לא כמו סבתא שלי כי המתכון איננו כשם שהיא איננה.
לאחר חיפוש קצר ברשת מצאתי מתכנון
החומרים :
דובדבנים
סוכר
וודקה (הצעה של אבא).
יש לערבב כל יום את צנצנת הזכוכית להמסת הסוכר .
לאחר חודש ממתינים עוד חודשיים וזה מוכן.
כמובן שאני מאוד סבלנית לחכות 3 חודשים 😄
כאילו דא, כבר הספקתי לטעום מזה,מי יש לו סבלנות לחכות 3 חודשים (מעולם לא הייתי טובה בדחיית סיפוקים, מכל סוג שהוא ) וזה יצא טעים סוף.
עכשיו אני צריכה להיות סבלנית והמתין את הזמן הנידרש , כדי שיצא עוד יותר טעים :-).
לפני 12 שנים. 18 ביוני 2012 בשעה 17:09