פייה{O}
-
אנחנו עשינו שינוי מהותי בבית, לא בקטע של הרזיה אלא בקטע של בריאות.
חמאה, מאפים מקמח לבן ומשקאות ממותקים לא נכנסים אלי הביתה כבר שנים.
במקום חמאה - שמן זית, ולמרוח על הלחם - טחינה משומשום מלא ( משמין אך בריא) או גבינה רזה כלשהי.
התחלתי גם להכין הרבה קטניות וקינואה וכמובן סלט סלט סלט.
לנשנוש כיפי אני בולסת ברנפלקס עם יוגורט.
מבחינת לחם - אני דווקא מאוד ממליצה על שיפון, קל או לא קל. יש לו ערך גליצמי מצויין ומתרגלים לטעם מאוד מהר. כך או כך - רק שיהיה מקמח מלא.
בהצלחה!!!
לפני 11 שנים
amy(נשלטת){מבטלעיניים}
-
בובה, אני מעריכה את הכוונה, אבל התזונה שאת מתארת נשמעת לי כמו עינוי סיני מתמשך.
לפני 11 שנים
א-דום(שולט)
-
אני ממליץ על חנויות לחם מקצועיות כמו לחם ארז וכדומה. בעניין תחליף לחמאה, קני לך מרסס שמן (כזה שממלאים בעצמך) תעשי לך תערובת של שמן קנולה 90% ו 10% חמאה מזוקקת מומסת, ערבבי היטב, מלאי את המרסס ורססי חופשי על כל דבר שבא לך. ארומה של חמאה, בריאות של קנולה, כמות שומן מועטת בהרבה מכל מריחת חמאה. טוב לכריכים, מאפים...