לפני חודש. יום שבת, 4 באפריל 2026 בשעה 15:16
לונה העלתה את הרעיון של פורקן בבלוג. בואו נראה אם זה עובד...
קשה לי כשנעלמים לי. גם אם לא נעלמים לי. זה הגיוני?
קשה לי להתקרב לאנשים, בטח כבוגרת. אני נפגעת מאוד בקלות ולא בא לי לפתוח את הלב. אז אני נמנעת. יש לי מעט חברויות, בטח כאלו שקרובות. בטח כאלו שבהן אני חשופה לגמרי. אין לי הרבה זמן לפגישות, ולפעמים אפילו לא כזה הרבה לשיחות טלפון. בעיקר מפני שאני עסוקה בלהיות פיליפינית והאלוהים בו זמנית של שני ילדים קטנים.
לכן לפעמים אני לא מרגישה כשאני לא בתקשורת הרבה זמן. אבל אם אני בדיוק רוצה להיות בתקשורת או זקוקה לה, ולא פנויים אלי, זה מקפיץ לי את כל הטריגרים. אני מרגישה מיותרת, מגוחכת, נזקקת , פתטית, לא ראויה, לא שווה, ופשוט ברור לי שכולם יעזבו אותי, כי אני בן אדם מגעיל ודוחה שלא מגיע לו שיהיו עבורו כשהוא זקוק לזה.
ואני מתמלאת פחד נורא וחרדת נטישה, כי הרי נחשפתי לגמרי והראיתי שאני רוצה וצריכה, ואם עכשיו עוזבים אותי אני מתרסקת. זאת התחושה. גם אם היא לא נכונה, כי אולי אני יודעת להדחיק ואולי אני נורא חזקה, אבל זה הפחד, וזה מרגיש כמו פחד קיומי. כאילו אני הולכת למות עכשיו. ואני נורא מתביישת שבכלל התקרבתי, ומתחרטת, וכועסת על עצמי, ועל הבן אדם השני שבגד בי ככה. הרי הראיתי את עצמי, הייתי אני, ללא מסיכות, אז אם דוחים אותי, דוחים אותי באמת, את מי שאני, את כל מהותי.
והרגשות האלו לחלוטין בלתי נסבלים לי. הם נוראיים ברמה אחרת, ומעקצצים לי על כל העור ומרסקים לי את הלב.
האם אני סבורה שהם רציונליים? לא. הם הקלטה ישנה שמתנגנת לפעמים, כפתור שקופץ ממשהו שמזכיר לי משהו במעורפל... ולא בא לי. לא בא לי להרגיש את זה.