בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

החיים, הקיום והכל

לפני 10 שנים. 27 באוגוסט 2014 בשעה 19:25

רק כשנרגעתי מהאימון

התקלחתי, התארגנתי

נזכרתי להתחיל ולהכין את הלזניה האלוהית שלי (הפעם במתכון עוד יותר משופר)

אני חושבת שזמן ההמתנה, כשהיא מתחילה להפיץ ריחות ניחוח מהתנור

והבטן שלי מתהפכת מרעב

זה סאדו-מאזו אמיתי!

מלח הארץ​(אחר) - לאור כמות כתיבה בבלוג , אני מניח שהיום יום ה-X
תבורכי
לפני 10 שנים
קובלט - מה זה יום ה-X?
לפני 10 שנים
מלח הארץ​(אחר) - א. בבורסה זה היום שבו אם את מחזיקה במניה את מקבלת את ההטבה / דיבידנד
ב. בגרושים / גרושות - זה היום שה- X לוקח את הילדים אליו ,

אדם חכם שהכרתי , אמר שגם שה-X לקוח את הילדים זה יום הX כי אפשר לקבל הטבה ( במצב )

בסדר ?
לפני 10 שנים
SPENKY{שייכת} - מתכון!!!
לפני 10 שנים
קובלט - עברתי מבלוג בדס"מ לבלוג ספורט ועכשיו לבלוג מתכונים... אז ככה :)
קודם כל, מרטיבים עלי לזניה במים ונותנים להם לנוח.
בינתיים מפרקים (בידיים) שתי חבילות של פטריות ושמים אותן במחבת גדולה לטיגון. מכסים במכסה.
מוסיפים לפטריות בטטה מגוררת (או שלושה גזרים), עגבניה קצוצה דק, שום, מלח וטימין ונותנים להכל להתבשל במים של הפטריות כחצי שעה. מכוסה.
בינתיים, מכינים רוטב בשמל (25 גר' חמאה, 2 כפות קמח, 1 כוס חלב).
את הלזניה מרכיבים באופן הבא:
שורה של עלי לזניה, מורחים אותם ברוטב בשמל ואם אוהבים את זה עגבנייתי, אפשר גם ברוטב עגבניות מרוסקות.
שופכים את התערובת מהמחבת לתבנית, מוסיפים גבינה מלוחה כלשהי. (אני אוהבת חמד-לייט)
מכסים בשכבה נוספת של עלי לזניה מצופים ברוטב בשמל ועגבניות, מצפים בגבינה צהובה ו-40 דקות ב-200 מעלות.
טעים אש :)
לפני 10 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י