לפני 16 שנים. 14 בפברואר 2008 בשעה 4:39
שטפי היטב את החלק התחתון.
עסי את העור באזור שיפולי הגב.
טפחי עליו קלות.
שמני קלות את החלק הפנימי.
קחי גזר עבה במיוחד.
החדירי אותו לאט לאט פנימה.
קחי בצל גדול ועגול. קלפי מעליו את הקליפה החומה.
שמני אותו קלות והחדירי פנימה אחרי הגזר..בזהירות. לאטטטט לאטטט
שלא יתפרק בטעות..
איייייי
זה הולך להיות מרק בוליון טוב...
ומה חשבת?
בלאאאאאאאאאט..
אני משופע קלות...
מי מתנדבת להכין לי בוליון?
הפסה רוח ההתנדבות מן הארץ?
כולנו סדום ?
האין צדיקה אחת בעיר?
נ.ב
אם כבר קמת? תביאי גם וודקה
גריי גוס, אלא מה?