ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הכל התחיל בקליק

מרד ליום אחד
לפני 15 שנים. 13 באפריל 2009 בשעה 18:17

תופסים בה בעדינות
משכיבים על מצע רך
דואגים שלא תישבר.
דואגים שתהיה רטובה
ואפילו נוטפת
עוטפים אותה במגבת לחה
מספיגים את מיציה אבל דואגים שתישאר רטובה מספיק
ככל שתהיה יותר רטובה תהיה יותר גמישה ופתוחה לעבודה.
מורחים אותה בשיכבה מתוקה שמגרה לליקוק מענג
מגלגלים אותה
זהירות הכל בעדינות שלא תישבר לנו בדרך.
אוחזים בה
מלטפים מיישרים
עם הרבה תשומת לב לפינות הקטנות.
חשוב לבדוק כל הזמן את מצב הרטיבות זה יוביל לתוצאות טובות
אם מרגישים שהיא יבשה ניתן למהול אותה בביצה אחת או שתיים.
ועכשיו רגע לפני שלב הליקוק והטעימה
נשאר רק לטגן ולהנות ממצה מתובלת וטעימה.
תהנו ותתענגו
הרבה שומן אבל הטעם אוחחחחח.....

בלוסום​(לא בעסק) - בעייה בעייה איתך...עכשיו כולי חרמנית...ולבד...P:
לפני 15 שנים
*מנגינה*{התווים שלו} - מה חרמנית
זה כולה מצה???
:)))
לפני 15 שנים
בלוסום​(לא בעסק) - חחח כאילו DUH...ועדין...את לא יודעת שהראש שלי כחול?...
לפני 15 שנים
*מנגינה*{התווים שלו} - אני לא מבינה
( עושה את עצמי)
את רוצה מצה כחולה
זה מה שיעזור להרגיע אותך?
:)))
לפני 15 שנים
בלוסום​(לא בעסק) - את יודעת טוב מאוד מה ומי יכול להרגיע אותי...למרות שזו רק רגיעה זמנית.... P:
לפני 15 שנים
*מנגינה*{התווים שלו} - רגיעה זמנית אבל מרגיעה ועוד איך מרגיעה
תודי
:)
לפני 15 שנים
בלוסום​(לא בעסק) - תודה, באמת תודה....LOL...
לפני 15 שנים
*מנגינה*{התווים שלו} - וואלקם
את התודה תשאירי רק בשבילו
:)
לפני 15 שנים
לילימיי​(שולטת) - (:
מממ
גמני רוצה...לאכול בדיוק כזה
כאן ועכשיו...על השולחן !!
לשים באמצע גבנ"צ ?
לפני 15 שנים
*מנגינה*{התווים שלו} - יש גם גבינה צהובה כחולה
נראה לי שילוב מנצח
יאללה את באה לטגן איתי?
:)
לפני 15 שנים
מקעקעת - אהמממ..
נשמע יאמי...אני באה..
והגבנ"צ, אחלה שידרוג...

}{
לפני 15 שנים
*מנגינה*{התווים שלו} - אצלי זה משתדרג גם עם נקניק באמצע
נראה לי שתהיה כאן ארוחת שחיתות מענגת ביותר
וטוב לראותך מקעקעת
ת'געגעתי
}{
לפני 15 שנים
Josephin​(לא בעסק) - כמה שאני אוהתב מצות, אני כבר לא יכולה לראות מצות!!!
התאור שלך מגרה למקום אחר, יאא סוטה אחת, גם ככה אני עולה באש :-)))))
}{
לפני 15 שנים
*מנגינה*{התווים שלו} - :))
קלטת את המטרה
מה לעשות
גם אני בוערת לפעמים
חג שמח חלמית
לפני 15 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י