לפני 15 שנים. 13 באפריל 2009 בשעה 18:17
תופסים בה בעדינות
משכיבים על מצע רך
דואגים שלא תישבר.
דואגים שתהיה רטובה
ואפילו נוטפת
עוטפים אותה במגבת לחה
מספיגים את מיציה אבל דואגים שתישאר רטובה מספיק
ככל שתהיה יותר רטובה תהיה יותר גמישה ופתוחה לעבודה.
מורחים אותה בשיכבה מתוקה שמגרה לליקוק מענג
מגלגלים אותה
זהירות הכל בעדינות שלא תישבר לנו בדרך.
אוחזים בה
מלטפים מיישרים
עם הרבה תשומת לב לפינות הקטנות.
חשוב לבדוק כל הזמן את מצב הרטיבות זה יוביל לתוצאות טובות
אם מרגישים שהיא יבשה ניתן למהול אותה בביצה אחת או שתיים.
ועכשיו רגע לפני שלב הליקוק והטעימה
נשאר רק לטגן ולהנות ממצה מתובלת וטעימה.
תהנו ותתענגו
הרבה שומן אבל הטעם אוחחחחח.....