לפני 15 שנים. 26 ביוני 2009 בשעה 13:07
בכל יום שישי אני טובעת במטבח, בערימות בישולים לסופ"ש
שונאת את המאכלים השיגרתיים
מנסה כל פעם לאלתר ולהמציא מיני מאכלים חדשים.
הכנתי פשטידת ירקות
נשארה לי בלילה של ירקות
התחלתי לאלתר
הוספתי טונה, פטרוזליה, קצת כוברה, תבלינים
וטיגנתי לקציצות.
כל קציצה שרק יצאה מהמחבת נחתה ישר ללוע של הגברים שלי.
הקטנה פחות אהבה
מה לה ולטונה עם ירקות היא מעדיפה את האוכל הכי מקורי,
שניצל וצ'יפס 😄
מתוך 30 קציצות שטיגנתי
נשארו 12
כנראה שהאילתור הצליח.
נו ונו
בקצה הזה אני אוציא בסוף ספר: "מנגינה מאלתרת וזוללת"
:)))
שבת יפה וטעימה לכולם.
}{