סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

וניל עם פיצפוצית

המהדורה האינטרנטית של חיי עם הפיצפוצית החדשה.
כן, זהו בלוג ונילי לחלוטין! (טוב, אולי מדי פעם יתפלק איזה פיצפוצון אבל זה בטוח לא דבר שבשגרה המשפחתית הרגועה שלנו)
לפני 20 שנים. 7 ביוני 2004 בשעה 11:39

המצרכים:
======
כרובית בינונית יפה
250 גרם טחינה גולמית
שמן לטיגון
מלח
פלפל שחור
שן שום כתושה
פטרוזיליה קצוצה דק
לימון
מים

ולאופן ההכנה:
=========
מאדים קלות את הכרובית (פטנט מעולה - להכניס למיקרו בתוך שקית נילון סגורה ל5 דקות בערך)
מפרקים לפרחים ומטגנים בשמן עמוק עד שהיא מזהיבה/משחימה.

מכינים את הטחינה: טחינה גולמית עם כמות שווה של מים ומתבלים לפי הטעם עם פלפל שחור, מלח, לימון, שום, פטרוזיליה...

מערבבים את הכרובית המטוגנת עם הטחינה המוכנה.

יוצא טעים!!! אפשר לאכול כשהכרובית עוד חמה או גם כשזה קר, זה טעים לאללה!

בפעם הבאה בפינת המתכון - בלינצ'ס הונגרי (פלצ'ינקה)

פייה{O} - תודה מותק...
:)

לפני 20 שנים
קארין​(נשלטת) - התגובה נמחקה על ידי הכותב/ת.
לפני 20 שנים
קארין​(נשלטת) - מתכון זה הולך להיות בארוחת הערב גם שלי
תודה לך
לפני 20 שנים
בטי בום​(שולטת) - זהו עזבת את הבית התחלט לתת מתכונים עם תחינה :(
מה יהיה הצעד הבא מרשם למלון בחומוס ??
בתאבון יפה שלי
לפני 20 שנים
פייה{O} - אוקיי, אני צריכה מתכון מוצלח ש ל א כולל טיגון בשמן עמוק. בלגן מידי בשביל פייה ששונאת להתעסק אחר כך בסיר מגעיל מלא שמן.
וגם עדיף שזה לא יכלול הקצפות, או כל דבר שדורש מיכשור / מיומנות / בלגן.
:) סומכת עליך!
לפני 20 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י