לפני 20 שנים. 7 ביוני 2004 בשעה 11:39
המצרכים:
======
כרובית בינונית יפה
250 גרם טחינה גולמית
שמן לטיגון
מלח
פלפל שחור
שן שום כתושה
פטרוזיליה קצוצה דק
לימון
מים
ולאופן ההכנה:
=========
מאדים קלות את הכרובית (פטנט מעולה - להכניס למיקרו בתוך שקית נילון סגורה ל5 דקות בערך)
מפרקים לפרחים ומטגנים בשמן עמוק עד שהיא מזהיבה/משחימה.
מכינים את הטחינה: טחינה גולמית עם כמות שווה של מים ומתבלים לפי הטעם עם פלפל שחור, מלח, לימון, שום, פטרוזיליה...
מערבבים את הכרובית המטוגנת עם הטחינה המוכנה.
יוצא טעים!!! אפשר לאכול כשהכרובית עוד חמה או גם כשזה קר, זה טעים לאללה!
בפעם הבאה בפינת המתכון - בלינצ'ס הונגרי (פלצ'ינקה)