סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

וניל עם פיצפוצית

המהדורה האינטרנטית של חיי עם הפיצפוצית החדשה.
כן, זהו בלוג ונילי לחלוטין! (טוב, אולי מדי פעם יתפלק איזה פיצפוצון אבל זה בטוח לא דבר שבשגרה המשפחתית הרגועה שלנו)
לפני 18 שנים. 14 במאי 2006 בשעה 9:20

בגלל המלט שטעם, התרשם, ביקש את המתכון ופרסם בתגובות של הפוסט הקודם רק חצי ממנו, להלן המתכון המלא:

לנקות ראש כרובית בינוני, להכניס לשקית ניילון, לקשור ולהכניס למיקרוגל ל 10 דקות בחום גבוה
בינתיים לקצוץ בצל גדול ולטגן
להכניס לקערה גדולה גביע גבינה לבנה (סקי 5% מועדפת עלי)
גביע יוגורט (גם כאן אני נאמנה לדנונה של שטראוס)
4 ביצים (אם אתם רוצים להיות נחמדים לתרנגולות וביצים עם חלמון כתום - אז ביצי חופש)
4 כפות קמח תופח
2 חופנים נדיבים של גבינה צהובה מגוררת (או חופן פרמזן וחופן גבינה צהובה)
הבצל המטוגן
הכרובית שהתאדתה בינתיים במיקרו
וכמובן - תבלינים (מלח, פלפל, מוסקט מגורר)

לערבב טוב טוב כדי שהכרובית המאודה תתפרק לחלקים קטנים ולשפוך לתבנית פיירקס או תבנית בינונית אחרת.

לאפות ב 250 מעלות צלזיוס למשך כ 40 דקות

בתאבון!

וכפי שאמרו לפני, אני לא משתכפלת...
(הלוואי ויכולתי, זה היה מגדיל את ההכנסות שלי מהעבודה בעיקר בפורים).

המלט - מגניב - אני אנסה את זה ונראה מה הצאצאים יגידו :-)
לפני 18 שנים
ים_yam​(לא בעסק) - רוב הצאצאים בגיל הזה מעדיפים שניצל וצ'יפס או קציצות ופירה, אבל מקווה שגם זה יעבור בשלום, מקסימום - תעשה חילול קודש ותטביע הכל בקטשופ.
צאצאים אוכלים כמעט הכל אם זה מוצף באדום אדום הזה...
לדעתי גם כל הסיפור של יעקב ועשיו עם הבכורה, זה לא היה נזיד עדשים, זה היה משהו עם המון קטשופ. אף אחד לא מוכר בכורה בשביל עדשים, בשביל קטשופ הם ירצחו!
לפני 18 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י