בגלל המלט שטעם, התרשם, ביקש את המתכון ופרסם בתגובות של הפוסט הקודם רק חצי ממנו, להלן המתכון המלא:
לנקות ראש כרובית בינוני, להכניס לשקית ניילון, לקשור ולהכניס למיקרוגל ל 10 דקות בחום גבוה
בינתיים לקצוץ בצל גדול ולטגן
להכניס לקערה גדולה גביע גבינה לבנה (סקי 5% מועדפת עלי)
גביע יוגורט (גם כאן אני נאמנה לדנונה של שטראוס)
4 ביצים (אם אתם רוצים להיות נחמדים לתרנגולות וביצים עם חלמון כתום - אז ביצי חופש)
4 כפות קמח תופח
2 חופנים נדיבים של גבינה צהובה מגוררת (או חופן פרמזן וחופן גבינה צהובה)
הבצל המטוגן
הכרובית שהתאדתה בינתיים במיקרו
וכמובן - תבלינים (מלח, פלפל, מוסקט מגורר)
לערבב טוב טוב כדי שהכרובית המאודה תתפרק לחלקים קטנים ולשפוך לתבנית פיירקס או תבנית בינונית אחרת.
לאפות ב 250 מעלות צלזיוס למשך כ 40 דקות
בתאבון!
וכפי שאמרו לפני, אני לא משתכפלת...
(הלוואי ויכולתי, זה היה מגדיל את ההכנסות שלי מהעבודה בעיקר בפורים).
לפני 18 שנים. 14 במאי 2006 בשעה 9:20