סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

וניל עם פיצפוצית

המהדורה האינטרנטית של חיי עם הפיצפוצית החדשה.
כן, זהו בלוג ונילי לחלוטין! (טוב, אולי מדי פעם יתפלק איזה פיצפוצון אבל זה בטוח לא דבר שבשגרה המשפחתית הרגועה שלנו)
לפני 17 שנים. 19 באפריל 2007 בשעה 14:12

זה האורז המעולה שסבתא שלי מכינה:
=========================

1 בצל גדול קצוץ דק
גזר גדול או שנים קטנים מגוררים בפומפיה
1 כוס אורז
2 כוסות מים
כף שמן זית

תבלינים: הרבה פפריקה (מתוקה וחריפה - לפי הטעם)
פלפל שחור, מלח, רוטב סויה


מטגנים את הבצל בכף שמן זית
מוסיפים את האורז והגזר ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים ומתבלים.
לבשל על אש קטנה עד לאידוי המים (משך הזמן משתנה לפי סוג האורז) ולכבות את הלהבה.
לכסות במכסה ולעטוף בשמיכה או בכמה מגבות למשך לפחות 5 דקות.

בתאבון!

Marcus Wright​(אחר) - אפשר להכין את זה גם בלי הסויה ? (:
}}}{{{
לפני 17 שנים
ים_yam​(לא בעסק) - בטח שאפשר גם בלי סויה, אני שמה קצת כי זה גם מלוח וגם עוד קצת צבע "שזוף" לאורז...
לפני 17 שנים
Bruised_Soul - כוס אורז?
זהו..?

לפני 17 שנים
ים_yam​(לא בעסק) - מכוס אחת של גרגרי אורז לא מבושלים יוצא די הרבה אורז מבושל
לפני 17 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י