סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אין דבר יותר קבוע מסידור זמני

נסיונות כתיבה ראשונים.

עדיין בשלב ה 1/2/3 נסיון. מאה ימי חסד ראשונים נשמע לי קצת מוגזם לבקש - אז אולי שעתיים?
לפני 13 שנים. 19 בנובמבר 2011 בשעה 7:50

אתמול היה לנו דיון , קצת סוער, בהתאמה מסוימת למזג האויר - על כמות וסוג הצפרדעים שזוגות נשואים מאכילים איש את רעהו. לא ניכנס למהלך הדיון, או לתוצאותיו - כי לשם כך יהה עלי להודות בכמה אמיתות שאינן נוחות לי , וגם כי זה לא ממש מענין. שהרי לאותו דיון יכולות להיות תוצאות שונות אצל זוגות אחרים.

אבל, בעקבות הדיון, והשיחה המרתקת על צפרדעים שהתפתחה בעקבותיו, נזכרתי הבוקר שיש לי מתכון מ ע ו ל ה לכרעי צפדעים. המתכון לקוח מספר בישול חתרני למדי, שיצא בשנת 1963 על ידי רנה מוקדי ושמעון צבר.

אז, לאלה מכם שאינם מחוברים היום לחמין המסורתי, צאו לאחו, או לנחל הקרוב לביתכם, צודו לכם 2 תריסרי צפרדעים וצאו לדרך:

מורידים את הגפיים האחוריות של הצפרדעים בסכין חדה. מסלקים את הצפרדע ומשאירים את הכרעיים.
פושטים את העור ומורידים את קצות האצבעות.
משחילים את הכרעיים על חוט ( תריסר כרעיים כל כל חוט )
משרים במים קרים למשך 2 שעות ומייבשים
אחרי שהכרעיים יבשים בוזקים עליהם פלפל ומלח. מטבילים בחלב ומגלגלים בקמח.
מטגנים בחמאה חמה מאוד.
בעת ההגשה מפזרים עליהין פטרוסלינון ושום.

חברים נכבדים - אם צלחתם את המתכון הזה עד סופו, אתם מזוכיסטים מדופלמים לגמרי.......

שבת שלום ומבורך

the rain song - יקירתי, זה הפוסט הכי מגעיל EVER !!!

:)
לפני 13 שנים
למדתי מחברה שלי - עמיתתי המלומדת אני חולקת עליך.. האמת שהשתדלתי. אבל --------לדעתי היו לפחות עוד שניים שלושה יותר מגעילים..

(ואת זה אני אומרת לך כצימחונית אדוקה.)

לפני 13 שנים
המלט - מסכים עם שיר - גשם /:
לפני 13 שנים
למדתי מחברה שלי - תמיד תהיתי, האם טעם "אקסטרימי" באוכל, ונכונות לאכול הכלללל, יכול לנבא טעם שונה גם במקומות אחרים בחיים...

האמת - פשוט הייתי הרוסה מצחוק מהספר הזה. יש שם מתכונים מדהימים. בין היתר מתכון לבשר דוב ( סורי ) .
ב 1963 - מה לכל הרוחות הם חשבו לעצמם עם הספר הזה?
לפני 13 שנים
המלט - אני מאמין שיש מיתאם מסויים בין הסקרנות לנסות מאכלים חדשים לסקרנות לנסות דברים חדשים ב'מקומות אחרים בחיים'. כמובן שמכאן אין להסיק שכל אוכלי הצפרדעים הינם קינקיים בצורה יוצאת דופן, שהרי עבור רובם אין שום התנסות נועזת באכילה זו.
לפני 13 שנים
למדתי מחברה שלי - אם אני כבר חושבת על זה, תמיד נחשבו הצרפתים, אצלנו לפחות ( ב"בית ספרנו" המאוד שמרני, מאופק, ומכוון מטרה ציונית אקטיביסטית... ) כבעלי טעם מוזר. סטיות מיניות - בארור. דה סאד, בארדו, פתיחות מינית, חצאיות מיני, לכה לציפורניים...... וכד' - כולם הגיעו משם, לא?
לפני 13 שנים
האדס​(שולט) - אפשר לסלק את הצפרדעים לפני שמתחילים עם המתכון?
לפני 13 שנים
למדתי מחברה שלי - אני לא ממליצה לעשות שינויים במתכונים כל כך "קלסיים". אבל אם אתה מעונין, אני יכולה להציע לך מתכון מפנק לזרזירים צלויים.
לפני 13 שנים
האדס​(שולט) - יש משהו עם צרעות?
לפני 13 שנים
למדתי מחברה שלי - בספר אין, אבל אפשר לנסות אולי בתור פופקורן?

( פופקורן שרימפס כבר המציאו באיזה מסעדה תל אביבית חרוצה במיוחד )
לפני 13 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י