לפני 6 שנים. 13 במאי 2018 בשעה 22:42
הילדים שלי גדלים מהר.
הילדים של כולם גדלים מהר,
אבל, על שלי אני כותבת.
יש משהו מדהים, בלהכין
לילדים שלך כריך לבית הספר,
או בכלל, להאכיל אותם...
עוד לא פיצחתי את הנוסחה,
של אמא - ילדים - אוכל.
בדיוק כמו שכשאני מגיעה לאמא שלי הבייתה,
(אני תיכף בת 50, כן?)...
והיא ישר שואלת אם אני רוצה לאכול,
כך גם אני, איתם.
הכריך של היום:
לחם שיפון.
חביתה עם נקניק.
טחינה ירוקה שהכנתי.
נבטים ועגבניה.
מלח ופלפל.
ועוד פרוסה, שיאכלו בבית
לפני שיוצאים לדרכם.
אני חובבת מלוח, יותר ממתוק
ואולי, זה המזל שלי (;
קבלו מתכון: צ'יפס אצות.
דפי אצות נורי.
שמן שומשום.
מלח, צ'ילי גרוס.
מושחים את האצות בשמן.
מפזרים מלח וצ'ילי.
10 שניות בכל צד, על מחבת.
תענוג צרוף.