לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא סתם

מקום לפרוק בו את כל מה שמסתובב לי בראש
לפני שנתיים. 1 במאי 2022 בשעה 19:40

אני אוהב לבשל, לשזור יחד ריחות, טעמים, מרקמים 

להשקיע בכל שלב מבחירת המוצרים ועד לתוצר הסופי

ויותר מכל אני אוהב את התגובה, כשהנחתי את המנה מול מי שיהנה ממנה

את ההנאה שלהם ממה שהכנתי, את הרגע שהם מבקשים עוד

 

ואולי, הייתי יכול לכתוב בדיוק אותו דבר על בדסם ויצירה של סשן

אבל, כל יצירה מספקת בדרך אחרת

kawaiit​(נשלטת) - שבוע טוב 💜
לפני שנתיים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י