בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא סתם

מקום לפרוק בו את כל מה שמסתובב לי בראש
לפני 10 חודשים. 12 ביוני 2023 בשעה 7:45

קורה אחת לתקופה שאני מזדמן לבאר שבע, עיר האורות

כשזה קורה אני מקפיד בדרך כלל על צהרים בחומוס סעיד שעל השלט שלו בבניין המתפרק במרכז באר שבע מצויין באופן אירוני כל כך שהוא מגיע דווקא מעכו העתיקה

מילא אם היה חסר חומוס בבאר שבע, אבל חומוס מעכו?

בפעם הראשונה הסקרנות גררה אותי פנימה, אחר כך התחלתי לחזור

כי החומוס שלהם מעולה, השום לימון מפחיד

ומעל הכל, העלות למנה לא נתפסת, בטח במונחים של אזור המרכז

אני עדיין לא מבין איך אפשר למכור מוצר טוב במחיר כזה ועדיין להיות רווחיים, אבל מי אני שאתלונן

 

בקיצור, היום בצהרים אני אשב שם, אזמין חומוס עם גרגירים, פול וביצה

ומנה כפולה של השום לימון, לפני שאבקש עוד

 

ומי שתרצה להצטרף, לנהל שיחה מחוייכת עם אוכל טעים, מוזמנת לשלוח הודעה 

כי מה שמתחיל עם אוכל טוב ושיחה מחוייכת יכול להמשיך רק למעלה


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י