מה את נלחצת, מה?
אז לא גמרתי. מה זה אומר? כלום זה לא אומר, כלום, כן, אני עדיין נמשך אלייך. זה בגלל שעשיתי ביד אתמול בשילוב זה שרצתי ולא ישנתי בלילה ואני סוחב עייפות. הרי זיינתי אותך כל כך טוב, כמו תמיד. טוב לא כמו תמיד. יש זיונים ויש זיונים. "יש חיבור ויש חיבור". עם תנועות מהירות ותנוחות שמצריכות כושר (מסוים). לא קמא סוטרא, אבל עדיין די סבבה. כן, אומנם את כוס ישן, אבל את תמיד מחרמנת אותי. ברור שיש יתרונות לכוס חדש בהיותו חדש. זה לא אני זה הד.נ.א. שלי. את מכירה את המחקר על העכברים הזכרים המותשים והנקבות החדשות שהוכנסו לכלוב? כן ל"כלוב". עכברים שולטים. עכברי יבשה יבשושיים במידה. את לא כוס חדש. מצד שני, כוס ישן זה בטחון. בטחון לזין, ידיעה מה עושה טוב, אין לחץ. ויש התפתחות. והכוס והזין כבר חברים טובים ויודעים לתקשר לעיתים טוב יותר מהתקשורת שלנו. לעיתים הם גם מבולבלים ואבא ואמא עוזרים להם שוב להתחבר ולשחק יפה. והכל תמיד שונה ומרתק. זה לא זיון גברת, זו עבודה ס מין ריונית. כל עבודה מולידה ציון טוב. יש עבודות שמועתקות וזה בסדר. אי אפשר להיות מקורי כל פעם מחדש, אבל יש עבודות מהממות ומחדשות ומרגשות ומוסיפות חידוש וריגוש אקדמי(ן). מבלי להתכוון, כמו, עוזר מחקר גאון, שעולה על הפרופסור שהוא אמור להיות עזר כנגדו. וכשזה קורה זה הופך ממפגש של זין וכוס למפגש כמעט רוחני.
אז לא גמרתי. מה קרה?
באמצע הזיון עם כל התנועות המהירות האלה (האם אני רוצה להוכיח משהו? לא אני אוהב לנעוץ כמה שיותר מהר) פשוט לא היה לי כח. יום של ריצה בבוקר מפגיש אותך בעייפות קשה לאחר כמה שעות. נו, אני אמרתי, לך שיש לי וירוס. גם הריצה הבוקר היתה נוראית. וגם אוננתי בלילה. רפואית. טעיתי לא היו לי כאבי ביצים. היה לי משהו אחר שקשור לבטן. אז אל תילחצי לי. נו, בטח שאני נמשך אלייך. נו אנחנו עפים שם עם כל המילים האלה באוזן ואת מי שהבאתי לך ועוד אביא וסרטונים תוך כדי, ומחשבות ודמיונות והתעופפויות. איך אפשר להשוות את זה לכוס חדש? בכוס חדש אתה גומר מהר. אבל זה לא אני. זו רק הצטברות מליוני שנים של אבולציה. אני לא מיוחד. נו אתמול שמעתי סיפור על מישהו שגמר תוך 5 שניות בפה של מישהי שרק פגש. וכמוהו יש מיליונים. נו את יודעת. גם אני הייתי המישהו פעם בתוספת של 28 שניות. אבל זה כוס חדש. מכירה את המונח? "כוס חדש". כמו ההרגשה שזין חדש מפלח לך את הכוס ונכנס בפעם הראשונה. כן, אתן פחות מדברות על זה.
במיטה שלנו ראית איך אני גומר מהר מכוס חדש. וביער כשהיא מצצה לי במסיבה. התרגשות נו. זה לא אני, זה הגנום האנושי. כוס חדש נו. אם אתה רוצה לגמור אפילו מהר יותר, אתה מכאיב לה קצת והופ כמו בהודעות הקוליות בווטס אפ, הגמירה נגמרת בקצב מהיר של פי 1.5. פי 2 זה מוגזם כי בכל זאת יש לך רושם לעשות. אני לא 5 שניות. אני כמה שניות יותר מזה. ובכלל, אני לא מעכב גמירות יותר. אני לא עכבן. הפסקתי לעצור גמירות בכוס חדש ובכלל. אני לא עוצר יציאות. כל יציאה מכל סוג. עוצר יציאות היה בצבא ונגמר. נו די עכשיו עם המבט המודאג הזה. זה קרה לנו כבר.
עזבי גמירה. איך היה הזיון?
לא, לא. תגידי לי איך היה הזיון? פצצה או לא? דפקתי אותך כמו פטישון מקיטה עם עוצמת הלימה מעל 11 או לא? בשביל מה אני קם בבוקר ב05:45 ורץ בשדה המכוער למחצה? את חושבת שאני שומר על הבריאות שלי? את חושבת שאני חושב שספורט זה חשוב? לא, זה רק כדי שאני אמשיך להלום בך כמו שאני אוהב. שהכוס שלך יכאב ותצעקי לשמים. "אמא, אמא. זה כואב לי". בעצם את זה את לוחשת בבושה מסוימת.
את קולטת שאת פונה לאמא שלך בזיונים? אמא שלך. זאתי המשוגעת והכי פחות אמא. זה אומר על ההזדקקות ולא על טיב ואומץ הקשר.
את צריכה להתרגל לזה שיהיו זיונים שלא יהיו בהם גמירות שלי או שלך והשמיים לא יפלו.
אנחנו לא מכונות. אני לא מוכן ללחץ הזה.
את תתרכזי בזיון ולא בגמירות. לא מוכן לאקסלים האלה.
את חכמה ואסרטיבית ויש לך תמיד מה לומר. אז כאן ובעוד מקומות, תהיי חור, כמו שאת ותסתמי.
תאמיני זה לטובתך.

